Acasă Magazin HOROSCOP 1 – 7 MAI

HOROSCOP 1 – 7 MAI

Vindecarea este întotdeauna posibilă! Această viziune optimistă aparține noilor terapii numite ”holistice”. De la Balint și alții, știm că orice problemă mentală sau afectivă se somatizează la nivelul organelor fizice. Ar trebui, deci, mai întâi să ne rezolvăm problemele la nivelul minții și sufletului, apoi vindecarea se face singură.

berbecBerbec

Pentru Berbeci, luna mai este plină de dragoste și iubire. De fapt, iubirea se află în aerul pe care îl respiră nativii zodiei. Magnetismul lor atinge maximul în această perioadă.

Pentru nativii care sunt căsătoriți este o perioadă bună în această perioadă din 2014. Chiar dacă vor depune niște eforturi pentru a fi susținuți de către consoartă, răsplățile vor fi peste așteptări.

Berbecii care sunt angajați au deschise porțile avansării profesionale. Cei care au afacerea lor proprie au oportunități de a semna noi contracte, de a-și face noi parteneri de afaceri cu care vor colabora o perioadă mai lungă.

taurTaur

Taurii trebuie să se preocupe mai mult de propria persoană. Chiar dacă sunt implicați în mai multe proiecte, este necesar să se îngrijească mai mult de ei. Această disipare a energiilor îi slăbește, le dă dureri de cap. Au nevoie de momente de odihnă și relaxare.

Perioada 1-10 mai este optimă pentru ca Taurii să-și făurească planuri pentru viitor. Este o perioadă când nativii își permit să se piardă în visuri. De aici își vor extrage viitoarele acțiuni, viitoarele prietenii.

Pentru nativii care utilizează des forța mentală se recomandă o perioadă de pauză, până pe 15 mai. Altfel vor fi afectați de conjunctura astrală și își vor reveni cu greu.

gemeniGemeni

Gemenii se află la intersecția inimii cu rațiunea. Și din motive total diferite.

Astfel, în planul social și al afacerilor, Gemenii primesc oportunități de la astre. Este o perioadă în care nativii pot încheia ușor contracte, pot crea noi legături de afaceri.

În planul inimii, nativii din Gemeni sunt asaltați de iubirea partenerului. Dacă sunt singuri, mai multe persoane vor dori să se apropie de ei. Dar toate acestea se vor derula în același timp. Iar Gemenii vor fi puși în situația de a alege între afaceri, logică și iubire, sentimente.

Se recomandă nativilor să înceapă exercițiile și să studieze spiritualitatea hristică creștină.

racRac

Nativii din Rac au ocazia de a-și pune ordine în viață. Dacă în această perioadă își vor canaliza energiile către realizarea sarcinilor la serviciu, către îndeplinirea sarcinilor 110%, vor putea după aceea să fie mai relaxați.

Din punct de vedere astral, Racii sunt puși în situații de a învăța ordinea, responsabilitatea și cum își pot mobiliza energiile pentru atingerea unui scop bine definit.

Nu este o săptămână în care Racii să joace la bursă sau să facă investiții. Probabilitatea este foarte mare să piardă bani.

În plan sentimental, Racii care au o relație vor descoperi noi dimensiuni ale iubirii partenerului. Cu toate acestea, lecția pe care Cerul o predă nativilor se poate rezuma astfel: iubirea înseamnă libertate!

leuLeu

Pentru Lei, luna mai se anunță plină de evenimente, care le pot oferi împliniri pe toate planurile. Credința și atenția sunt necesare nativilor pentru a nu pierde aceste oportunități pe care Cerul le pune la dispoziția lor. Dacă vor reuși să găsească aceste oportunități, vor beneficia de rezultate o perioadă mai lungă de timp. Atât în plan financiar, cât și în plan sentimental.

Chiar dacă pentru unii nativii banii pot fi o problemă, este o perioadă optimă pentru investiții.

Pentru toți nativii din Leu pot apărea probleme cu inima. Dar nu este ceva grav, ci doar o atenționare din partea Cerului că sunt supuși diferitelor presiuni. Deci, relaxare, mișcare în aer liber și de comunicat mai mult cu partenerul de viață.

fecioaraFecioara

Planeta Mercur se află în zodia Fecioarei în această lună. Aceasta îi va ajuta pe nativi să ia decizii privind cariera lor profesională, dar și decizii privind modul lor de comunicare. Pentru Fecioare este bine să ia în calcul constituirea unei rezerve de bani pentru necesități neprevăzute. Nativii nu trebuie să se îngrijoreze, doar că este bine să fie prudenți.

Chiar dacă este o perioadă în care apar diferite obstacole, prietenii și familia sunt alături de Fecioare. Nativii vor fi ajutați și susținuți în a depăși toate lucrurile neplăcute care se pot ivi. Mai multă activitate în aer curat va aduce un spor de sănătate nativilor.

balantaBalanța

Pentru Balanțe este o perioadă fastă pentru a se îndepărta de persoanele care îi parazitează, de persoanele care profită de pe urma lor.

Lecția pe care o au de repetat în această perioadă Balanțele este perseverența. Vor întâmpina tot felul de piedici în realizarea planurilor, în finalizarea proiectelor, în derularea activităților de orice fel. Credința, tenacitatea, perseverența manifestă îi va ajuta pe nativii din Balanță să depășească toate aceste evenimente aparent negative. Acestea reprezintă doar lecții de viață, antrenamente spirituale pentru ceea ce va veni.

Din punct de vedere financiar, luna mai se anunță fructuoasă pentru Balanțe. Vor reuși să se stabilizeze financiar și vor fi mai relaxate din acest punct de vedere.

scorpionScorpion

Scorpionii au parte de agitație în planul social în această lună. Sunt prinși în mijlocul partidelor, a intereselor conflictuale. Sunt necesare aptitudini speciale pentru a „naviga în aceste ape”. Iar Scorpionii le au. Pentru a avea rezultate bune, pentru a ajunge în ape liniștite, nativii trebuie să-și schimbe punctul de observație, să se ridice deasupra tuturor.

Se recomandă nativilor să se implice în activități de caritate, în activități care oferă sprijin și ajutor altor persoane.

Chiar dacă financiar Scorpionii nu stau foarte bine, în această lună lucrurile se pot schimba pentru ei. Vor putea chiar să recupereze foarte multe în acest plan. Atenție la persoanele oportuniste care urmăresc succesele nativilor.

sagetatorSăgetător

Evenimentele care apar în viața Săgetătorilor în această lună intră la categoria noroc. Pur și simplu nativii se vor simți ajutați de soartă pe toate planurile. În viața personală lucrurile tind să se liniștească, pe plan financiar este o perioadă de acalmie și profit. Se recomandă ca nativii să facă economii și să nu le utilizeze în viitorul apropiat.

Pare că tumultul din ultimele luni s-a dus. Dar nimic nu este gratis! Această perioadă este doar un răgaz de timp pentru ca nativii să-și ordoneze viața, să-și aranjeze lucrurile la serviciu. Este o perioadă bună pentru reflecții privind alegerile pe care nativii le-au făcut.

Săgetătorii au o perioadă optimă să petreacă mai mult timp cu familia, chiar într-o călătorie.

capricornCapricorn

Plictiseala pe care o resimt nativii din Capricorn se datorează controlului excesiv pe care aceștia l-au exercitat în ultimul timp. Geloziile de care suferă nativii, bârfele în care s-au lăsat atrași, criticile pe care le exprimă parcă tot timpul le-a transformat viața într-o culoare cenușie. Și parcă nu mai văd viitorul.

Pentru Capricorni se recomandă să facă cât mai multe bucurii celor din jurul, celor din familia lor și cât mai repede! Nativii să-și amintească că ”dăruind vei dobândi”.

Sănătatea este un capitol la care Capricornii trebuie să fie atenți. Deciziile lor privind diferite disfuncții ale sufletului, minții sau trupului le vor afecta sănătatea mai târziu. Nativii să conștientizeze că „boala este consecința directă a păcatului”.

varsatorVărsător

Vărsătorii beneficiază de o perioadă de acalmie și o pot folosi pentru a sta alături de cei dragi. Cu toate acestea, se recomandă atenție la exprimare. Vorbele și chiar unele fapte pot interpretate diferit de cei dragi. Iar dacă Vărsătorii au greșit, le va fi foarte greu să obțină iertarea.

La locul de muncă Vărsătorilor le este solicitată atenția la maxim. Și intuiția. Apar tot felul de situații cu care nativii nu sunt obișnuiți. Deci prudență, păstrarea cumpătului și studierea legilor sunt „cheile” potrivite pentru a depăși aceste evenimente.

Pentru Vărsători se recomandă respectarea unui orar pentru odihnă, pentru realizarea exercițiilor fizice și pentru hrană foarte riguros. Este o perioadă solicitantă care îi epuizează.

pestiPești

Nativii din Pești au avut tot timpul o minte ascuțită. Conjunctura astrală le amplifică potențele mentale, raționale, în această perioadă. Vor învăța cu ușurință, vor înțelege rapid noțiuni noi, concepte care altădată le păreau imposibile. Dar energia lor mentală își va găsi cu adevărat utilitatea dacă nativii o vor îndrepta către înțelegerea lumii în care trăiesc, către înțelegerea propriei ființe.

Pentru Peștii care sunt patroni, directori, este o bună perioadă să insiste pe marketing. Vor avea beneficii peste așteptări.

Tot acum, chiar dacă aparent este devreme, nativii se pot gândi la destinații de vacanță pentru familia lor. Peștii, să aleagă ei însăși unde vor petrece câteva zile de odihnă. În ceea ce privește finanțele, nativii nu sunt foarte inspirați acum.

 

 


pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here