Nou atac mafiot la Piatra Neamț! Mașina unui lider politic vandalizată

poza-1Jănel cu mașina În noaptea de vineri spre sîmbătă ( 3 mai), în cartierul de blocuri ANL din Piatra Neamț, într-o zonă plină de locatari de bună condițe, mașina lui Jănel Iosub, liderul PDS (Partidului Dreptății Sociale) a fost vandalizată . După cum arată lucrurile la fața locului, este vorba clar despre o răzbunare, de o comandă dată de cineva. Cauciucurile mașinii au fost tăiate toate, geamurile lovite și sparte, probabil cu o rangă, în mai multe locuri mașina a fost lovită, totul cu dorința de a o distruge. La ora la care repoterii noștri au fost la fața locului nu sosise încă echipajul specializat al Poliției, doar doi agenți au făcut o constatare sumară.

Jănel Iosub ne-a declarat că sigur este vorba despre o răzbunare, deoarece de când s-a implicat în organizarea partidului la Piatra Neamț a avut tot felul de pățanii. La începutul anului i-a mai fost spartă odată mașina, dar atunci doar s-au căutat hârtii sau a fost vorba doar de un avertisment.

poza-2Bănuielile se pot îndrepta spre mai multe zone. În primul rând spre zona celor interesați de partid. Este vorba despre fotul vicepreședinte al Consiliului județean Neamț, Mihai Fărcășanu, care s-a implicat inițial în organizarea filialei locale. Problemele de natură penală l-au îndepărtat de la conducere. Apoi este posibil ca răzbunarea să vină din zona partidului pe care l-a părăsit, este vorba de PP-DD, unde recent s-a vorbit despre pozișiaunor organizații locale, care ar fi migrat spre noul partid.

 

Nu este deloc de neglijat nici faptul că Jănel Iosub a scris două cărți despre corupția din județul Neamț, punând accent pe colaborarea dintre factorul politic, lumea interlopă și organele care ar trebui să asigure paza, liniștea și ordinea în frumosul județ și oraș turistic. Acolo s-au dat exemple de oameni politici la cel mai înalt nivel, de oameni de afaceri implicați în tot felul de manevre murdare. Recent, în urma unor dezvăluiri făcute de Jănel Iosub cu ani în urmă, a explodat scandalul Ambulanța”, care a dus la demiteri în lanț.

Practic, Neamțul a mai dat încă  o dată tonul , campania pentru europarlamentare demarând cu acest atac politico- mafiot.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.