Ultima oră: Ursărescu îi ia funcția din partid senatorului Țapu – actualizare

pietricica turism

Update: Dorinel Ursărescu susține astăzi o conferință de presă  la ora 13. Surse din interiorul PNL ne-au transmis că liderul liberalilor nemțeni e hotărât să ofere presei o serie de informații care vor dinamita organizația nemțeană, dezvăluiri despre cum se fac numirile pe posturi sau candidaturi, cât costă, cum se dau/ iau împrumuturile în breasla politică ș.a.m.d.

La PNL Neamț, dacă este joi, este ședință de Birou Politic Executiv Județean, organism care este compus din 32 de membri.  Hotărârile, ca să fie statutare, trebuie să fie luate cu o majoritate de 17 voturi. Surse din PNL, aripa Ursărescu, ne-au declarat că la ședința din această după amiază (8 august), participanții au hotărât să dizolve Biroul Politic Executiv de la nivelul organizației Piatra Neamț și, implicit, să-i ia funcția senatorului Țapu. Motivul l-ar reprezenta lista de semnături făcută pentru schimbarea lui Dorinel Ursărescu și semnată și de senator. 

Surse din tabăra senatorului susțin că ședința e fost nestatutară și că 18 membri se aflau în altă parte decât la ședință. Și că adevăratele măsuri vor fi luate săptămâna viitoare, când va urma o adevărată răsturnare de situație în defavoarea lui Ursărescu. Mai multe lămuri vor fi poate date într-o posibilă conferință de presă de mâine. Până atunci trebuie să remarcăm că liberalii au preocupări foarte serioase în această perioadă, demne de dramaturgia lui Caragiale.ursarescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.