Declarație de independență la PP-DD Neamț

???????????????????????????????Monica Anton,  consilier local la Piatra Neamț, fost viceprimar al municipiului Piatra Neamț își va face publică opțiunea de a părăși partidul lui Dan Diaconescu, profitând de prevederile ordonaței de urgență care permite migrarea aleșilor locali. Ea va organiza astăzi după amiază o conferință de presă, la ora 16.00,oră  potrivită pentru a permite televiziunilor să includă în buletinele de știri apariția unui consilier local independent în Consiliul Local Piatra Neamț. Potrivit declarației fostului consilier local PP-DD, a ales postura de independent și va răspunde la orice fel de întrebare i se va adresa, atât referitoare la partid, cât și la activitatea dusă în administrația locală.

Monica Anton este un avocat cunoscut în Neamț, a candidat pe listele partidului lui Dan Diaconescu pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. A fost o candidatură cu peripeții, dacă ne referim numai la episodul cu contestația privind lipsa buletinului de Piatra Neamț. Alianța de la vremea aceea cu APEL-ul, mai ales partea numită PDL, i-a adus postura de viceprimar. În urma unor neînțelegeri cu primarul Gheorghe Ștefan, a fost nevoită să renunțe la funcție, fiind acuzată că este incompatibilă. Trebuie menționat că la vremea aceea nu s-a bucurat de un mare sprijin la nivelul partidului, mai ales că tot atunci primarul Ștefan l-a atacat și pe Ciprian Șerban, liderul formațiunii județene. În timp, alianța PDL-PPDD s-a consolidat, interesul PDL-ului vizând sprijinul în Consiliul Județean, lucru care nu s-a materializat într-un sprijin și pentru Monica Anton, rămasă oarecum în afara partidului.

Relațiile bune și de colaborare chiar profesinală care le-a avut cu Ciprian Șerban s-au deteriorat, unul dintre motive constituindu-l societatea Drupo, unde materializarea contractului de asistență juridică a creat animozități.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *