Prefectura înștiințată de Înalta Curte cu privire la Gheorghe Ștefan

pietricica turism

munteanu arsene stefan dvcÎnalta Curte de Casație și Justiție a trimis, la Prefectura Neamț, o înștiințarea oficială, în virtutea căreia Vlad Angheluță va trebui, la limita tururor termenlor legale, să emită un ordin de suspendare a primarului Gheorghe Ștefan, arestat de pe 29 octombrie. Documentul a plecat de la București atât de târziu, pentru că în ziua de 27 noiembrie a fost stabilit termen în judecarea ultimei contestații făcute de Pinalti la cererile de înlcouire a măsurii arestului preventiv. El a solicitat arest la domiciliu, eliberarea sub control judiciar și eliberare pe cauțiune, dar toate cererile au fost respinse.

„Pe 27 noiembrie, după judecarea dosarului, instanța a constatat că decizia luată în ședința din 28 octombrie a rămas definitivă și a comunicat acest lucru Prefecturii Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ÎCCJ.

Între timp, procurorii DNA au cerut și au obținut prelungirea mandatelor de arestare a celor 4 inculpați din dosarul Microsoft. Gheorghe Ștefan, Dorin Cocoș, Gabriel Sandu și Nicolae Dumitru au făcut contestații, dar cel mai probabil acestea vor fi judecate săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.