Horoscop 15-21 ianuarie

pietricica turism

Luna nouă în Vărsător stimulează imaginația vie, oferă încredere oamenilor în a desluși mistere spirituale, făcându-le să pară aproape tangibile. Nu este stimulată în mod special gândirea, ci intuiția oamenilor. Persoanele au tendința de a deveni mai sociabile, plăcute, curtenitoare, ceea ce le va lărgi cercul de prieteni. Pe neadaptații societății, pe rebeli, perioada îi transformă în adevărați hoinari aflați în căutarea sinelui și a scopului vieții.

 * Berbec

Marte aduce pentru nativii din Berbec o perioadă de relaxare, de intimitate, după 19 ianuarie. Berbecii își pot îmbogăți experiențele și regenera sistemul nervos, făcând scurte escapade la țară sau într-o localitate apropiată.

După 15 ianuarie, Berbecii beneficiază de ajutorul lui Marte în Pești, care le deschide noi uși, noi oportunități de contacte cu persoane din sfera afacerilor sau din domeniul ONG-urilor.

Prezența lui Saturn în harta astrologică îi anunță pe Berbeci că relațiile, parteneriatele pe care le încheagă în aceste zile vor fi de lungă durată, vor prezenta siguranță.

Luna Nouă în Vărsător va amplifica, va aduce în prim-plan rolul prietenilor Berbecilor în viața lor, începând cu 20 ianuarie.

 * Taur

Saturn traversează Casa banilor nativilor din Taur. În mod particular, această influență a lui Saturn face trimitere la banii obținuți din împrumuturi, din credite sau ipoteci. Chiar dacă unii Tauri, mai pesimiști, își fac griji datorită prezenței lui Saturn în Casa banilor, ei nu au motive.

Răceala, calmul cu care Taurii tratează aspectele financiare îi ajută să se eschiveze de eventualele neplăceri.

Luna Nouă intră în Casa onorurilor, a avansărilor la locul de muncă.

Începând cu 20 ianuarie, Taurii se pot aștepta la răsplătirea eforturilor pe care le-au realizat până acum, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Tot acum, 20-22 ianuarie, se poate contura o nouă carieră pentru nativii din Taur.

 * Gemeni

Luna Nouă în Vărsător vine cu o serie de noi șanse pentru Gemeni. Aceia dintre nativi care simt că și-au ratat viața, vocația sau că nu și-au urmat glasul inimii atunci când s-au căsătorit, beneficiază de ajutorul astrelor pentru a-și pune ordine în gânduri și în sentimente. Experimentele pe care nativii doresc să le realizeze, pentru a vedea cine sunt sau cum sunt, nu vor fi privite cu îngăduință de cei apropiați.

Marte traversează Casa onorurilor și a faimei Gemenilor încă din 12 ianuarie. Acei dintre nativi care activează în domeniul vreunei industrii vor avea de câștigat, vor fi recompensați și chiar mintea le va fi stimulată, pentru a face inovații.

Banii urmează zicala: ”easy come, easy go”.

 * Rac

Influența lui Marte în Pești, care a început de prin 12 ianuarie, începe să producă efecte mai ample și pentru nativii din Rac. În acest sens, finanțele nativilor încep să se înscrie pe o curbă ascendentă, chiar dacă mai există cheltuieli mari.

Tendința, va fi ușor în creștere, în ceea ce privește banii Racilor.

Casa banilor altor oameni va fi influențată direct de Luna Nouă în Vărsător, din 20-21 ianuarie, precum și de prezența Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur. Nativii se pot gândi în aceste zile la fondurile speciale pentru pensionare, chiar dacă pentru mulți dintre ei nu a sosit timpul.

Investițiile pe termen lung sunt favorizate acum.

 * Leu

Marte traversează Casa banilor nativilor din Leu. Teoretic, este un semn astrologic benefic pentru finanțele Leilor; practic, veniturile și cheltuielile nativilor se află într-un continuu conflict.

În 19 ianuarie, Marte va fi aspectat de Neptun, aducând o serie de stări contradictorii pentru nativii din Leu. Aspecte, decizii legate de bani, de dragoste sau de familie nu trebuie puse pe ordinea de zi în 19-20 ianuarie.

Luna Nouă va transforma partenerii nativilor în adevărați susținători ai lor și ai ideilor pe care le susțin. Nativii trebuie să fie deosebit de atenți la manifestările partenerilor de viață și să răspundă prompt la manifestările de afectivitate din partea acestora.

Pentru nativii căsătoriți, este o perioadă benefică pentru conceperea unui copil.

 * Fecioară

Mercur, guvernatorul nativilor din Fecioară, își începe mișcarea retrogradă din 21 ianuarie. Nativii trebui să-și finalizeze proiectele până la acea dată, să-și încheie lucrările care pot fi închise, deoarece vor fi câteva zile în care treburile vor merge ”de-a-ndoaselea”.

Pe plan profesional, Luna Nouă, din 20, le va aduce nativilor o mulțime de noi proiecte, de angajamente. Nu se recomandă ca aceste lucrări să fie refuzate sau amânate de nativi, chiar dacă de multe ori Fecioarele vor depăși cu multe ore programul de serviciu.

Saturn, aflat într-un unghi benefic cu Luna Nouă, poate aduce în ajutorul nativilor suferinzi găsirea unui medic, tămăduitor care să-i înțeleagă și să le înțeleagă neputințele și boala.

 * Balanță

Balanțele pot spune că Luna Nouă din 20 este doar pentru ei. Luna Nouă traversează Casa dragostei adevărate a nativilor din Balanță. Viața nativilor se poate transforma fundamental dacă se întâlnesc cu complementarul lor.

Saturn vine cu influențe benefice în acest caz pentru Balanțe, iar Jupiter intervine dacă apar blocaje sau situații neprăvăzute.

15 ianuarie este ziua când Marte și Saturn își dispută întâietatea asupra Balanțelor. Marte îi va împinge înainte pe nativi să-și rezolve problemele, pe când Saturn le oferă numeroase ocazii în care să se oprească, să lenevească.

Balanțele care nu au un salariu fix, dar trăiesc din comisioanele obținute în urma tranzacțiilor, au parte de ajutor din partea astrelor. Atitudinea pozitivă a nativilor va atrage numeroși clienți.

 * Scorpion

Marte părăsește constelația Vărsătorului prin 21 ianuarie, influența lui benefică în ceea ce privește familia Scorpionilor diminuându-se. Dar nativii nu au de ce să își facă probleme: Luna Nouă traversează Vărsătorul, favorizând alte aspecte ale familiei. Bucuria în familiile Scorpionilor va fi mai ușor de recepționat, dar și de oferit. Se va instala o armonie, care are la bază bucuria adusă de membrii familiei.

Mercur intră pe traiectorie retrogradă din 20 ianuarie, iar nativii se pot aștepta la unele probleme cu electronicele din casă sau cu locul unde dorm; totuși, se pot realiza unele îmbunătățiri sau achiziții pentru casă.

Pentru cei care doresc să-și schimbe locuința, influența lui Saturn le transmite că vor rămâne o perioadă îndelungată la noua casă.

 * Săgetător

Luna Nouă din 20 ianuarie va aduce câteva schimbări de situație pentru Săgetători. Un pic de dinamism este binevenit, ținând cont că Mercur este retrograd și îi implică pe nativi în activități de rutină; de cele mai multe ori, aceste se vor dovedi fără succes.

Săgetătorii sunt deschiși învățării, aflării de lucruri noi, îmbunătățirii propriei vieți prin studiu.

Banii nu sunt un aliat al nativilor în aceste zile. Dacă nativii au copii, ei vor fi puși în situații delicate: ori nu vor avea să le dea bănuții de școală, ori se vor împrumuta de la aceștia.

Luna Nouă din 20-21 ianuarie îi îndeamnă pe nativi să plece într-o scurtă excursie cu partenerul lor de viață.

 * Capricorn

Venus se găsește în Casa venitului Capricornilor. Aceasta semnifică faptul că eforturile, depuse la serviciu sau în micile activități aducătoare de venituri suplimentare, vor fi recompensate la timp, iar nativii pot primi și bonusuri.

Luna Nouă din 20 ianuarie deschide noi oportunități pentru nativi, de a-și rotunji veniturile fără prea mari eforturi.

Mercur retrograd din 21 cere nativilor atenție maximă la completarea și depunerea documentelor la administrațiile fiscale. Există riscul major pentru Capricorni să fie penalizați pentru diferite motive legate de bani.

Marte intră în Pești pe 21 și favorizează călătoriile Capricornilor. Dorința lor de a vedea locuri noi sau de a petrece timp împreună cu partenerul se poate materializa în zilele următoare.

 * Vărsător

Avântul pe care îl au Vărsătorii la acest început de an 2015 va fi temperat de mișcarea retrogradă a lui Mercur, începând cu 20 ianuarie. Dar este vorba doar de momente de respiro pentru nativi și nu de „goluri” sau „scoateri pe tușă”. Venus în Vărsător, precum și influența lui Marte în Vărsător (o combinație destul de rară), declanșează nativilor sensibilitatea, dragostea și cheful de a face amor nebun. Îndrăzneala pe plan amoros, precum și dorința de a învăța lucruri noi îi vor răscoli pe Vărsători.

Marte este aspectat de Neptun pe 18-19 ianuarie, provocând confuzii nativilor pe plan financiar. Se recomandă prudență, chiar o minivacanță în aceste zile.

Luna Nouă din 20 va răsturna situațiile negative în avantajul nativilor.

 * Pești

Mercur retrograd începând cu 21 ianuarie favorizează neînțelegerile, frânează terminarea proiectelor și, în general, aduce șicane pe toate planurile. Pentru Pești, această mișcare retrogradă a lui Mercur va dinamiza viața nativilor, chiar dacă aceștia nu își doresc.

Zicala ”un șut în fund, un pas înainte” este definiția evenimentelor prin care vor trece Peștii. Chiar dacă lucrurile par să devină foarte negative, cu încredere, nativii reușesc să le transforme în avantajul lor și chiar să avanseze. Aceasta este lecția pe care ei o au de învățat, mai ales în această perioadă; ei vor fi ajutați și de Marte, care traversează constelația Peștilor.

Banii nu sunt o problemă pentru nativi, dar ei au tendința să devină ”mână spartă”.

2 COMENTARII

  1. Oferta anului, doar aici si acum! Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

  2. Oferta anului, doar aici si acum! Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.