Horoscop 22-28 ianuarie

pietricica turism

Mercur se află în mișcarea sa retrogradă prin semnele de aer. Este o perioadă propice deschiderii porților sufletului către invenții, inovații care revoluționează lumea. Apar idei noi, noi forme de gândire care trebuie să se interconecteze cu viteza luminii oriunde pe planetă. O nouă generație de oameni se dezvoltă în moduri nemaiîntâlnite, noi odată cu ei, atât timp cât vom permite energiilor transformatoare să ne traverseze.

Vom învăța lucruri mai repede decât de obicei și vom reuși să interconectăm punctele chiar și cu foarte puține informații.

Berbec

Problemele legate sănătate sunt din ce în ce mai dese. Și nu neapărat pentru nativii zodiei; rudele sau prietenii Berbecilor se îmbolnăvesc destul de des. Întâlnirile dintre Berbeci și diferite persoane cu statut medical sunt aproape zilnice. Posibil ca Marte să transmită un mesaj nativilor, de a-și utiliza darurile native pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Banii nu par să fie o problemă în acest trimestru. Dar anumite condiții (precum cele politice, conjuncturi internaționale, alianțe ciudate dintre persoane/ formațiuni) pot ridica unele probleme. Nativii vor depăși aceste momente, utilizându-și intuiția și acceptând unele riscuri, inerente.

În 27, Mercur propune un mod de gândire spiritual pentru Berbeci. Mod care este bine să și-l însușească de acum încolo.

23 este ziua în care nativii primesc sfaturi de la cei cu experiență.

Taur

Saturn, stăpânul kharmelor, traversează Casa financiară a nativilor în Taur. Se produc o serie de schimbări în finanțele nativilor, schimbări care vor atinge până și atitudinea Taurilor față de bani. Există mai multe ocazii pentru nativi de a primi bani și în afara salariului. Depinde de modul cum privesc aceste oportunități și de prejudecățile pe care le au nativii în fața noului, a ceea ce le aduce viața.

Perioada 23-24 ianuarie este optimă pentru o reevaluare a investițiilor pe care nativii le-au făcut până acum. Prezența Soarelui în harta astrală recomandă nativilor ca această analiză să se realizeze cu o persoană bine pregătită și de încredere.

Venus traversează Peștii din 27. Taurii au numeroase ocazii pentru a se afirma pe plan social.

Gemeni

Mercur și Uranus produc adevărate descărcări electrice în mințile nativilor din Gemeni. Astfel, între 26-27 ianuarie, Gemenii vor trăi faptul că activitatea lor cerebrală se află la cote înalte. Ideile vor veni parcă de nicăieri, iar valabilitatea lor va fi confirmată de aplicarea în practică. Care va fi un succes.

Nativii vor fi în atenția reflectoarelor datorită prezenței lui Marte în constelația Peștilor. Chiar și cele mai mici rezultate obținute de Gemeni vor un bun exemplu pentru alții, nativii se vor bucura de aprecieri și recunoașteri.

Venus în Vărsător îi transformă pe Gemeni în adevărați poli magnetici ai atracției. 26 și 27 ianuarie sunt zile în care Gemenii se pot folosi de carisma lor aflată în creștere.

Rac

Marte traversează constelația Peștilor, favorizând o diminuare a cheltuielilor nativilor din Rac. Aceștia au cam fost ”mână spartă” în ultimul timp.

Influența lui Mercur retrograd poate genera disfuncționalități în judecata Racilor. Nu se poate menționa un domeniu anume sau faptul că nativii se manifestă diferit față de altădată. Există un alt mod de a gândi, de a judeca lucrurile, care pare corect pentru Raci, dar pe termen lung se va dovedi defectuos. De aceea se recomandă o pauză, o anumită detașare față de problemele curente ale nativilor.

Influențele Soarelui și ale lui Saturn din 23 ianuarie, precum și prezența lui Uranus din 27 reprezintă un sprijin astral pentru Raci. Ei vor avea siguranța că fac bine ceea ce fac.

Leu

Nativii din Leu se vor simți romantici, vor avea trăiri care îi determină să-și declare dragostea într-un mod clasic, dar și aventuros în același timp.

În 22-23 ianuarie, Saturn traversează Casa dragostei adevărate a Leilor, transformându-i pe aceștia în persoane care răspândesc iubirea în jurul lor.

Prezența Soarelui în același context al dragostei va întări promisiunile făcute de nativi persoanelor pe care le iubesc. Și invers.

Neptun influențează Casa banilor Leilor. Nativii beneficiază de mai multe oportunități în a-și majora veniturile fără prea mult efort. Dar acestea sunt acțiuni de scurtă durată.

Pe termen lung, Leii se află într-o perioadă de pregătire. În funcție de modul cum se pregătesc acum, vor avea rezultate începând cu luna septembrie a acestui an.

Fecioară

Încă există proleme pentru nativii zodiei, privind predarea la termen a lucrărilor. Mercur retrograd își face simțită prezența și în acest mod. Marte în Vărsător a oferit Fecioarelor o serie de avantaje în planul dragostei. Atenția a fost unul dintre factorii cheie care a făcut diferența dintre oameni: au reușit sau nu să observe semnele care indicau o posibilă relație. Nimic nu este întâmplător, nici măcar marile ratări.

Este o perioadă optimă pentru nativii care desfășoară activități independente. Pe aceștia pare să-i urmărească succesul. Mai dificil va fi pentru cei care trebuie să asculte de un șef.

Mercur, guvernatorul zodiei, a pregătit pentru 26-27 ianuarie o serie de oportunități necesare, de folos pentru Fecioare.

Balanță

Mercur traversează Casa creativității Balanțelor între 26-27 ianuarie. Dar influența astrelor va mai dura măcar două zile. Nativii își pot organiza timpul, astfel încât în aceste zile să se preocupe de acele aspecte ale vieții care necesită o reînnoire, o reinventare, o căutare în profunzimea ființei lor, unde se află adevăratele comori.

Uranus îl aduce pe Cupidon în joc pe 27. Un alt motiv pentru o schimbare de atitudine și de look pentru nativi. Aceștia se pot întâlni cu o fostă iubire sau cu o persoană care le va reaminti cum să trăiască. Magnetismul nativilor este la cote înalte în aceste zile.

Tot în aceste zile, pentru nativii care se ocupă cu afacerile, se menționează că stilul vintage le poate aduce profit.

Scorpion

Mercur este retrograd și nu se recomandă nativilor să cheltuiască, să investească în mobile, în electronice sau electrocasnice.

Pe 22-23 ianuarie, Saturn în acord cu Soarele trimite câteva fascicule care vor impulsiona cariera nativilor. Poate părea foarte mult sau foarte puțin, depinde de fiecare cum vede lucrurile, dar aceste șanse nu trebuie irosite.

Marte definește în această perioadă un ciclu de doi ani pentru Scorpioni. De menționat că Marte traversează Peștii și luminează Casa romantismului nativilor din Scorpion.

Este foarte probabil ca perioada care vine să-i găsească pe Scorpioni îndrăgostiți, cu capul în nori, scriind versuri și curtând.

Unii dintre nativi sunt pregătiți pentru a avea un copil.

Săgetător

În aceste zile, nativii din Săgetător se pot încrede în instinctele lor. Porțile subconștientului sunt mai deschise decât în mod obișnuit.

Mercur și-a început mișcarea retrogradă aducând pentru Săgetători un surplus de sarcini neplăcute de rezolvat. Acei dintre nativi care vor avea răbdarea, tenacitatea să treacă prin aceste suplicii, vor reuși să se mai despovăreze de kharma acumulată în ultima perioadă.

Luna Nouă din 20 ianuarie are efecte pe termen lung. Astfel, nativii își pot găsi jumătatea în perioada 23-27 ianuarie. Chiar dacă au pe cineva, ei se pot întâlni cu o persoană care să-i transforme, care îi va face să simtă că trăiesc.

Finanțele Săgetătorilor au de suferit în aceste zile. Se recomandă maximă prudență și atenție.

Capricorn

Saturn, guvernatorul Capricornului, și Luna Nouă din aceste zile aduc un plus de energie, de evenimente favorabile nativilor zodiei. Vor fi influențate, în mod deosebit, hotărârile pe care le iau nativii, precum și modul în care vor fi aplicate deciziile luate.

De asemenea, aspectele legate de bani pentru perioada următoare sunt acum filtrate, gândite și puse în practică.

Influențele lui Saturn și a Soarelui din 24-26 ianuarie creează o atmosferă optimă pentru luarea deciziilor și a angajamentelor pe termen lung, aruncă o altă lumină asupra promisiunilor făcute.

Marte traversează constelația Peștilor, oferind oportunități pentru Capricornii care doresc să-și urmeze inima. Ei pot pleca, pot lua hotărâri în acest sens, pot rupe vechi legături, având susținerea lui Marte.

Vărsător

Mercur – planeta comunicării, a percepției, a negocierii, a comerțului – este deja retrograd, aruncând energii contrare asupra nativilor din Vărsător.

Ascensiunea pe plan profesional a nativilor este frânată de prezența retrogradă a lui Mercur. Cu toate acestea, Soarele își face simțită prezența în aceste zile suficient de mult pentru a oferi ”portițe” de scăpare pentru Vărsători, pentru ca munca lor să fie observată și apreciată.

Venus încă traversează constelația Vărsătorului, oferind nativilor șansa să iubească, să se îndrăgostească, să fie iubiți, indiferent de vârstă.

Soarele și Saturn se află într-un dans astrologic frumos. Pe 24-25 ianuarie, Vărsătorii beneficiază de îndrumarea Providenței care se manifestă printr-un prieten apropiat. Ceea ce afirmă acest prieten se va adeveri în zilele următoare.

Pești

Mercur se află într-un unghi optim cu Uranus în aceste zile. Rezultanta influențelor acestor planete asupra nativilor din Pești se traduce prin apariția oportunităților privind aspecte financiare în perioada 26-27 ianuarie.

Peștii pot primi bani, dar mai ales acest lucru se poate întâmpla într-un mod surprinzător.

Pe 22-23 ianuarie, influența lui Saturn, optimizată de prezența Soarelui, pregătește pentru Pești noi realizări pe plan profesional.

Saturn traversează Casa premiilor, a onorurilor Peștilor. Chiar dacă unii dintre nativi au rămas în urmă în ceea ce privește realizarea sarcinilor de serviciu, au fost mai leneși, ei pot recupera acum, beneficiind de o energie uimitoare.

Dragostea este la ea acasă. Nativii trebuie să se lepede de inhibiții și prejudecăți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.