Știre actualizată: Pinalti arată cu degetul spre Victor Ponta- ”Sunt cercetat pentru afinitățile politice”

pietricica turism

 

Update 2: Pe site-ul  PS News sunt redate mai multe dintre declarațiile lui Gheorghe Ștefan, care vorbește despre o posibilă implicare directă a lui Victor Ponta în reținerea sa și implicarea în dosarul Microsoft: ”

”Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică și Dinu Pescariu și alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniștri, miniștri, secretari de stat, funcționari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocați, care după opinia mea unii sunt nevinovați, alții vinovați în proporții diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic.
Sunt cercetat pentru afinitățile politice pe care le-am avut, deoarece eu l-am văzut cu ochii mei pe programele tv pe premierul Ponta când a declarat de două ori ca să fie arătat și Gheorghe Ștefan (Pinalti), pentru că sunt luați doar cei de la PSD. Să înțeleg că aceasta este o comandă politică să satisfacă dorințele prim-ministrului.
Eu nu pot să fac denunțuri numai pe vorbe pentru că am demnitate, iar dacă aș face un denunț ar trebui documentat cu acte și înscrisuri, iar caracterul meu nu îmi permite să fac denunțuri mincinoase. Sunt mai presus demnitatea și onoarea decât suferința. Dacă voi face un denunț va fi împotriva celor care m-au vrut arestat și numai atunci când voi fi liber pentru a strâge probe.
 Gheorghe Ștefan: Sunt nevinovat
”Implicarea mea în acest dosar este că mă aflam la o masă într-un restaurant la hotelul lui Dorin Cocoș unde se mai aflau și alte persoane, recunoscându-l pe Dinu Pescariu, dar după aceea mi s-a spus că unul dintre cei care erau la masă era Claudiu Florică. Nu am discutat cu Gabriel Sandu, Cocoș și Dumitru Nicolae niciodată despre contractul Microsoft. ”
 Update 1: Conform aceleiași surse, Gheorghe Ștefan a fost dus de urgență la spital, pentru consultații, acuzând dureri la genunchi.

gheorghe-stefan dnaGheorghe Ștefan, primarul încă nesuspendat al municipiului Piatra Neamț, aflat în arestul Poliției Capitalei, are, conform Antena 3,  o primă reacție după apariția declarațiilor date de către Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicațiilor, și ale lui Decebal Draghiș, fost partener de afaceri la Piatra Neamț și București, chiar dacă prin interpuși. 

Nu am discutat cu Gabriel Sandu, Cocoș și Dumitru Nicolae niciodată despre contratul Microsoft. Mă consider nevinovat deoarece sunt martori denunțători și protejați mincinoși care mă acuză fără nicio dovadă concretă, fără să existe înscrisuri, înregistrări audio-video sau ambientale. Nimeni din acest dosar nu spune că am pretins vreo sumă de bani (nici măcar martorii protejați denunțători) Deși starea mea de sănătate e foarte gravă având dovezi de la spitalul Jilava și Rahova, culminând cu un preinfarct în arestul IGP  când mi-am pierdut cunoștința timp de o oră, iar de când mă aflu în stare de arest mi s-au agravat tulburările cardiace, ademonul de prostată, spondiloza lombară și leucemia limfatică cronică descoperite la analizeze făcute în arest”, ar fi spus Gheorghe Ștefan în fața procurorilor. 

Practic, el acuză că cei care au dat declarații despre el ar fi făcut-o doar pentru a scăpa de o parte din pedeapsă, prin înțelegi cu procurorii. Rămâne de văzut în ce măsură procurorii vor ține cont de această declarație și dacă nu cumva mai au și alte lucruri care ar putea să-l contrazică pe Gheorghe Ștefan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.