Dan Arnăutu, detașat ca director la Federația Română de Handbal

d arnautuDan Arnăutu, fost consilier județean PDL și fiul fostului primar de Târgu-Neamț, Decebal Arnăutu a fost numit de curând directorul Departamentului Administrativ- Organizatoric din cadrul Federației Române de Handbal. Mai exact, târgnemțeanul Dan Arnăutu se va ocupa de administrarea bazei și sediului federației ,dar și cu organizarea acțiunilor loturilor naționale de handbal.

Pe 20 martie va avea loc la Cluj, Trofeul Carpați la handbal feminin și ne vom ocupa de organizarea acestei competiții la care vor participa țări cu cele mai tari campionate de handbal feminin din lume, cum ar fi Brazilia, Germania, Suedia și evident, România. Am fost detașat de la Ministerul Educației la Federația Română de Handbal pe o perioadă determinată. Postul meu de profesor de educație fizică și sport de la Clubul Sportiv Școlar Târgu-Neamț este rezervat în tot această perioadă cât sunt detașat la federație”, a declarat pentru mesaherulneamt.ro 
 Dan Arnăutu. Acesta ne-a mai mărturisit că și-a adus la București și familia, soția și băiețelul de câteva luni.

Dan Arnăutu are 38 de ani, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași în anul 1999 și tot din același an a predat educația fizică timp de 15 ani, neîntrerupt. În ultimul mandat de primar al tatălui său a fost director la CSS Târgu-Neamț, iar după 2012 a fost profesor de educație fizică la aceeași instituție.

 

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *