HOROSCOP (5-11 februarie 2015)

pietricica turism

Prezența Lunii Pline în Leu amplifică ambițiile, încrederea în sine, integritatea și organizarea oamenilor. Pentru toți nativii, există o înclinație spre grandomanie, eleganță, snobism. Acei dintre oameni care doresc să reușească în ceea ce își propun, își vor înfrâna setea de putere, vor lupta împotriva minciunii și vor refuza plăcerile în favoarea idealurilor.

Berbec

Erotismul declanșat de Luna Plină (4 februarie), care traversează constelația Leului, va fi prezent cel puțin până prin 7 februarie. Un început de februarie dulce pentru nativii din Berbec.

Uranus, cel care pregătește surprizele, lucrurile neașteptate, își unește forțele cu inforenergiile provenite din constelația Berbecului. Se anunță o lună cu evenimente neașteptate pentru nativi, dar ei le vor face față datorită simțului aventuros declanșat de combinația planetelor și a Soarelui.

Nevoia de a explora lucruri noi, stranii se manifestă în sufletul Berbecilor. Ei sunt dispuși să riște peste nivelul admis. Dacă vor fi viteji, dacă își vor urma calea, este foarte posibil ca, la final, să fie recompensați așa cum le place.

Starea de sănătate este bună și asta le va conferi încredere în ei.

Taur

Mercur retrograd, traversează Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor personale, până prin 11 februarie. Acest aspect astral poate aduce o persoană din trecutul nativilor (de acum sau din alte vieți), cu care Taurii pot finaliza un proiect important. Mercur retrograd nu afectează șansele, oportunitățile nativilor zodiei. Dacă această persoană va apărea în viața nativilor, le poate oferi o schimbare de job importantă (sau păstrarea celui actual, dar cu schimbări înspre binele Taurilor).

Banii nu sunt o problemă pentru Tauri în această perioadă, dar dorința lor de a-i obține poate constitui o piedică în a avea avantaje materiale. Este necesară o atitudine zen față de aspectele materiale.

Luna Plină, ajutată de Uranus, aduce vești neașteptate nativilor, mai ales despre părinții lor.

Gemeni

Marte traversează constelația Peștilor, influențând Casa premiilor, a succesului în carieră. Nativii beneficiază de o serie de oportunități, pe care trebuie să le sesizeze și să acționeze prompt în vederea obținerii de beneficii maxime. Nu se recomandă încălcarea legilor omenești sau divine pentru obținerea succesului.

Starea de sănătate a nativilor se menține în limite normale, dar pot apărea suprasolicitări ale ficatului.

Luna Plină aduce pentru Gemeni o fluiditate în comunicare, o eficiență spectaculoasă în transmiterea de mesaje subliminale.

Nativii pot fi în situația de a semna un contract, un acord, ei pot fi chiar presați în a realiza așa ceva.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, este retrograd până pe 11 februarie. Se recomandă parafarea oricărei înțelegeri după această dată.

Rac

Luna Plină în Leu trimite fascicule care favorizează câștigurile bănești pentru nativii zodiei. Racii se gândesc doar la bani, la modul cum să-i obțină. Se recomandă o mai mare relaxare în aspecte ce privesc lucrurile materiale.

Mercur retrogradează în Casa banilor altor oameni. Nativii au tendința de a recurge la un împrumut pentru a-și acoperi nevoile. Dar este benefic pentru Raci să aștepte până după 11 februarie cu rezolvarea acestor probleme.

Acțiunile amoroase ale nativilor le pot lăsa acestora un gust amar. Mai bine pentru nativi să se concentreze asupra muncii și asupra unui hobby.

Starea de sănătate se află în limite normale, doar unii dintre nativi pot acuza dureri ale picioarelor, mai ales în zone mai jos de genunchi.

Leu

Luna Plină traversează constelația Leului în aceste zile. Pentru nativii îndrăgostiți, luna februarie pare că se va termina foarte repede. Ei vor fi într-o stare euforică, vor respira iubire și vor deveni poeți.

Mulți dintre nativii care sunt îndrăgostiți își vor uni destinul cu persoana iubită, datorită acestei conjuncturi ale astrelor.

Starea de sănătate a nativilor este foarte bună. Aceștia se simt în stare să răstoarne munții. Pe unii dintre Lei, care sunt mai leneși, aceste energii neutilizate îi vor afecta negativ.

Mercur este retrograd în Casa parteneriatelor Leilor. Se recomandă nativilor să nu facă anunțuri cu planurile de viitor, ale lor sau ale partenerilor lor.

Această situație va dura până prin 12 februarie.

Fecioară

Mistere, surprize și romantism. La genul acesta de activități se pot aștepta nativii zodiei în această perioadă. Asta dacă nu sunt foarte conservatori și foarte rigizi în idei.

Luna Plină le oferă nativilor mai multe ocazii de a vedea aranjarea lucrurilor „în spatele scenei”. Dacă vor reuși să accepte ceea ce văd, nativii vor deveni mai înțelepți și mai calmi în ceea ce privește soarta lor.

Mercur, retrograd în Vărsător încă de luna trecută, a generat suficiente frustrări pentru Fecioare. După 12 februarie, situația nativilor se va normaliza.

Pentru acei dintre nativi care se află în situația de a suferi o intervenție chirurgicală, se recomandă să aștepte până după 11-12 februarie, dacă este posibil.

Balanță

Casa prietenilor, a evenimentelor, Casa speranței și a dorințelor împlinite sunt activate, susținute de Luna Plină în Leu. Parcă această conjunctură de astre a fost „croită” doar pentru nativii din Balanță.

Se poate vorbi și de un anumit lux, o anumită opulență care îi va atrage pe nativii zodiei. Este vorba despre evenimente deosebite, care nu trebuie ratate (chiar dacă unele dintre ele se vor dovedi scumpe).

Această Lună Plină favorizează și materializare unei dorințe, a unui vis pe care nativii îl au de mult timp. Această dorință, fie că este de natură materială sau de natură spirituală, vine în completarea vieții nativilor.

Celibatarii zodiei au o perioadă norocoasă. Ei își pot întâlni jumătatea în aceste zile.

Scorpion

Casa onorurilor, a realizării personale și a faimei este luminată de prezența Lunii Pline în Leu.

Pentru nativii care se ocupă cu tranzacții privind obiectele de lux, prezența lui Jupiter amplifică abilitățile Scorpionilor în a sesiza diferențe din care vor obține profituri fabuloase.

Mercur încă este retrograd, îngreunând rezolvarea unor probleme casnice ale nativilor, precum și rezolvarea unor situații legate de locuința Scorpionilor.

Se recomandă amânarea soluționării acestor neclarități până după 13 februarie.

Starea de sănătate a nativilor lasă de dorit în această perioadă. Suprasolicitările din ultima perioadă încep să-și arate semnele. Ei își pot reveni iubind.

Pentru unii dintre nativi apar oportunități de a se muta într-un alt oraș, de a-și schimba aproape în întregime viața.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul nativilor din Săgetător, ajutat de prezența Lunii Pline, creează o serie de oportunități pentru acele persoane care doresc să călătorească. Prezența planetei norocoase, Jupiter, le aduce nativilor șanse în a descoperi oferte la transport, cazare de lux la prețuri minime și servicii complete la spa la preț derizoriu.

Pentru nativii care lucrează în media, mesajele pe care le transmit în aceste zile, reclamele pe care le creează, vor fi recepționate de publicul țintă.

Saturn oferă siguranță pentru planurile de viitor pe care nativii le croiesc în aceste zile.

Neptun oferă surprizele necesare, evenimentele neașteptate care schimbă cursul unei acțiuni în sens pozitiv. Chiar dacă unii critică aceste schimbări neanunțate, pe total lucrurile vor fi profitabile.

Capricorn

Uranus are o influență majoră asupra nativilor din Capricorn. Prezența Lunii Pline amplifică intensitatea producerii evenimentelor neașteptate, coordonate de Uranus. Oricum, veștile, întâmplările de care au parte nativii în aceste zile, le va aduce zâmbetul pe buze.

Din punct de vedere financiar, nativii nu par a avea probleme. Prezența lui Jupiter favorizează câștigurile bănești. Investițiile pe care doresc să le realizeze nativii vor fi făcute cu banii altor persoane.

Mercur încă este retrograd, de aceea se recomandă atenție la situațiile financiare și cum sunt ele întocmite.

Starea de sănătate a Capricornilor s-ar putea înrăutăți în aceste zile dacă nativii nu renunță la ideea de control total.

Vărsător

Luna Plină în constelația Leului predispune nativilor începerea unei relații de iubire deosebite sau a unui parteneriat pe termen lung.

Luna Plină împreună cu Jupiter creează o serie de șanse pozitive pentru nativii zodiei în aproape toate aspectele vieții.

Unele detalii ale acestei conjuncturi ale astrelor se referă și la unele proiecte, idei, relații pe care nativii le-au inițiat cu aproximativ șase luni în urmă. Iar acum este o ocazie deosebită ca proiectul să se finalizeze, ideea să devină realitate, iar relația să urmeze firescul oamenilor.

Pentru acei dintre nativi care doresc să călătorească, există posibilitatea ca în această excursie să trăiască evenimente surprinzătoare, să cunoască persoane noi care îi vor ajuta pe drumul vieții.

Pești

Munca asiduă depusă până acum de unii dintre nativi va fi, într-un final, apreciată de o persoană influentă, o persoană importantă. Recompensa nativilor este importantă și datorită acestui aspect: recunoașterea meritelor.

Acei dintre nativi care s-au dedicat carierei trebuie să fie atenți la detaliile specifice avansării pe scara profesională. Se anunță schimbări spectaculoase, surprinzătoare – datorate și prezenței lui Uranus, dar și influenței lui Jupiter.

Unii dintre nativii zodiei pot deveni coordonatori la nivel regional sau național în domeniul unde activează. Saturn veghează la asumarea unor noi responsabilități de către nativi.

Starea de sănătate este bună, dar nu excelează. Se recomandă consumul de multe lichide, să nu se facă uz de energizante în aceste zile. O excursie la munte este binevenită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.