Senatorul Cadăr a făcut embolie pulmonară

pietricica turism

leonard cadarStarea de sănătate a senatorului Leonard Cadăr (50 de ani) s-a complicat. Parlamentarul a făcut embolie pulmonară, este intubat de câteva zile și ținut permanent sub observație de medicii de la secția de reanimare a Spitalului Floreasca din București.

„Este parțial conștient, pentru că doctorii au decis să-i administreze sedative, ca să suporte mai ușor tubul, dar leziunile de la plămâni ridică în continuare probleme”, ne-a declarat Bogdan Pricope, șeful de cabinet al senatorului.

Leonard Cadăr ar fi trebuit deja operat la șold, dacă s-ar fi recuperat și leziunile pulmonare, provocate de coastele fracturate, s-ar fi vindecat până acum. În plus el are fractură de stern și fractură la colul femural drept. Senatorul s-a accidentat grav, în seara de 8 ianuarie când i s-a făcut rău din cauza diabetului și a intrat în plin într-un utilaj de deszăpezire care circula în fața sa. Refacerea sa implică o mulțime de probleme pentru că în afară de diabetul insulino-dependent, are și afecțiuni cardiace. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.