Revoluționarii anti-Ponta au idei interesante

pietricica turism

P1080374Cinci organizații de revoluționari au decis să fondeze o nouă federație care să le apere interesele. Federația Onoare și Respect – Decembrie 1989 va porni la drum cu membri din Vaslui, Brăila, Vrancea, Buzău, Neamț, dar și Bacău, cei din din urmă ca filială a organizației nemțene Ștefan cel Mare, condusă de Florin Turtureanu. Această organizație reunește în principal revoluționarii care s-au săturat până peste cap de Ioan Iulius Trapiel – „Lulu”.

Întruniți ieri, la Bicaz, reprezentanții celor cinci organizații au declarat la unison că suțin ideea de a se renunța cu totul la indemnizația de luptător primită în timpul vieții active (compensând cu creștere decentă a celei de după pensionare), în paralel cu desființarea indemnizațiilor parlamentarilor în funcție de numărul de mandate duse la bun sfârșit.

Pe de altă parte, au demolat inițiativa lui Victor Ponta de a rescrie istoria prin Ordonanță de Urgență a Guvernului. Ei afirmă că Revoluția nu avea cum să se încheie odată cu decolarea elicopterului cu soții Ceaușescu de pe clădirea CC al PCR și că sunt dispuși să-i explice lui Ponta cea au însemnat cel puțin orele scurse până la confirmarea capturării celor doi.

Totodată a prins contur inițiativa de a-l da în judecată pe Victor Ciorbea, avocatul poporului, pentru refuzul de a ataca OUG nr. 95/2014 la Curtea Constituțională. Ostilitatea fățișă a lui Ciorbea față de revoluționari și Revoluție este cunoscută de pe vremea când a fost prim-ministru.

Nu în ultimul rând, s-a decis ca sediul viitoarei federațiii să fie la Bicaz, unde beneficiază de ospitalitatea consilierului județean Gabriel Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.