

„Tematica stand-ului a fost ca și anul trecut, respectiv Cetatea Neamțului, însă diferența a constat că nu am mai mers cu camera pârcălabului ca anul trecut, ci am încercat să punem accent pe partea de culinar, o bucătărie a Cetății, pentru a pune în valoare și tradițiile culinare ale zonei mai ales că anul trecut am organizat pentru prima dată Festivalul Ceaunul Fermecat. Spre bucuria noastră se pare că despre acest festival s-a auzit la București, deoarece foarte mulți dintre vizitatorii stand-ului ne-au întrebat în ce perioadă are loc acest festival”, ne-a spus Geanina Fedeleș.

„La această ediție am prezentat produsele de la pensiunile din cadrul Asociației Valea Ozanei, cum ar fi dulcețuri, mâncare de hribi, tocane de râșcovi, băuturi locale și alte bunătățuri. Urmează să participăm la Târgul de Turism de la Chișinău și încă se poartă discuții ca și Asociația Valea Ozanei să trimită un reprezentant”, ne-a mai informat Geanina Fedeleș. (C.T. STURZU)





