Accidentul de la Felești: Inspecția muncii caută vinovații!

pietricica turism

accident felesti 2015 01Comisia desemnată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamț are termen de 15 zile, pentru a stabili cine sunt responsabilii pentru tragicul eveniment de la Felești. Aspectul cel mai important pare a fi cel legat de modul în care s-a făcut transportul angajaților de la hotelul Central Plaza.

„Probabil că unul din cele mai importante aspecte este stabilirea împrejurărilor în care s-a făcut transportul. Dacă erau angajați ai Rocom Central nu înțeleg de ce nu s-au deplasat cu o mașină de-a societății și au folosit un autoturism particular, condus de un tânăr fără experiență. Oricum e mult prea devreme să tragem concluzii, dar pe parcursul anchetei vom stabili atât cauzele, cât și responsabilii”, a declarat Ioan Popescu, șeful ITM Neamț.

Inițial, accidentul a fost cu 3 morți, 3 răniți grav și un rănit ușor, dar după investigațiile făcute la Spitalul Municipal Roman pasagerului din autoturismul VW Golf s-a constatat că bărbatul avea fractură de stern și multiple fracturi costale, așa că acum bilanțul este 3 morți și 4 răniți grav.

Autoturismul Opel este complet distrus, în timp ce cealaltă mașină a fost avariată în proporție de 50%. Ospătarii de la Central se deplasau cu autoturismul tatălui lui Ionuț Savin (șoferul cu 10 zile de experiență la volan), iar acest aspect trebuie clarificat, începând cu persoana care a luat decizia ca angajații hotelului să plece la un eveniment de serviciu cu o mașină particulară, condusă de un șofer începător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.