Ciocnire fatală în curba de la Felești. Bilanț: 2 MORȚI. 5 dintre cei implicați erau angajați la Hotel Central

pietricica turism

accident felesti 2015 01

Actualizare: Toți pasagerii din autoturismul Opel erau angajați ai societății care administrează Hotelul Central din Piatra Neamț. Ei mergeau spre Roman, unde trebuiau să servească la un eveniment. Șoferul are 18 ani și a luat permisul doar de o lună.

*******

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață (18 aprilie) în curba din satul Felești, comuna Dulcești. Mașinile implicate în tragicul eveniment rutier au fost un Opel Vectra în care erau 5 persoane și un VW Golf 3 în care erau 2 persoane. Din cei 5 ocupanți ai Opelului, au decedat 2.  Dintre ceilalți 3, unul este în stare foarte gravă, cu traumatism abdominal forte și posibile leziuni de organe interne.

Cele 2 autovehicule s-au ciocnit violent. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe, iar cadrele medicare au constatat că 2 dintre răniți avea leziuni incompatibile cu viața și le-au declatar decesul.

accident felesti 2015 02Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Opel, înmatriculat în Neamț, a pătruns pe contrasens pe fondul carosabilului umed, într-un sector de drum în aliniament, înainte de curbă și a intrat în coliziune VW, înmatriculat în Vaslui”, a declarat subcomisarul Constantin Irina din cadrul IPJ Neamț.

Din informațiile pe care le avem până la această oră, în Opel erau 5 bărbați, toți tineri, până în 30 de ani, iar la volanul VW-ului era un bărbat de 43 de ani”.

Traficul în zonă s-a reluat după ce a fost blocat mai mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.