Țapu, acest Ponta pentru PNL Neamț

pietricica turism

În conferința de presă organizată de PNL Neamț după ședința de marți seara, în care s-a decis dizolvarea birourilor permanente ale organizațiilor Piatra Neamț și Roman, a fost atins și subiectul acesta, deși Mugur Cozmanciuc a precizat că are alte teme pe agendă, respectiv infrastructură, votul prin corespondență și modificările aduse legii electorale. Șeful PNL Neamț a răspuns, totuși, întrebărilor legate de ”execuțiile” interne. Ce, cât și cum a vrut, dar tot a fost mai bine decât nimic. Referitor la execuții, Mugur Cozmanciuc a spus că ”N-au fost execuții”. ”La ședință, singurul absent, din motive obiective, a fost dl. senator Țapu, dar am avut o discuție cu el înainte, o discuție acceptată de toate părțile. Aș dori ca ceea ce s-a întâmplat în ședința de marți seara să fie un episod depășit. E adevărat, a fost o ședință lungă, de la ora 19 până la 22.20, dar nu a fost una tensionată”, a adăugat el.

Despre senatorul Eugen Țapu, Cozmanciuc a declarat că ”se poate spune că a fost avansat”, dar, ca să nu existe niciun dubiu în privința termenului folosit, a adăugat imediat că ”încercăm să-l avansăm și pe dl. Ponta”. Dovadă că un șut instituțional în partid poate fi un pas înainte.

După ce a avertizat presa ”Nu semănați vrajbă acolo unde nu este!”, Mugur Cozmanciuc a declarat că noii șefi interimari ai PNL Roman și PNL Piatra, adică Liviu Brătescu și deja cunoscutul Radu Surugiu, vor urma pașii din statut pentru organizarea birourilor municipale. ”Urmează o delegație permanentă și acolo se va stabili componența”, a precizat șeful PNL Neamț. ”Deciziile PNL din ședințele interne sunt cele care privesc pregătirea pentru alegerile din 2016. PNL este o echipă unită și nu sunt fricțiuni care să determine mesaje distorsionate către public. Nu știu dacă ședința de la Roman, când s-a stabilit biroul permanent municipal, a fost statutară. Îmi lipsesc elemente de la fostul PDL, adică nu știu dacă la ei s-a respectat procedura apropo de dl. Sorin Cazan, care a fost cooptat. Eu nu am primit nicio hârtie și nici nu cred că va mai apărea vreodată, e pierdută în neant. Deciziile au ajuns la București”, a adăugat Cozmanciuc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.