Ceahlăul: MASSONE ÎL DEMITE PE MĂSTĂCĂNEANU PRINTR-UN COMUNICAT DE PRESĂ

Viorel Mastacaneanu si Alesandro MassoneAngelo Massone a reacționat imediat la declarațiile lui Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul SA, care a relatat în presă situația disperată în care se află clubul pietrean, cerând demisia acestuia, prin următorul comunicat:

“Cu acest comunicat vreau să resping în totalitate ceea ce a apărut în mass-media și ceea ce a declarat domnul Măstăcăneanu. FC Ceahlăul a fost deja salvat de către noi, investitorii italieni, în luna ianuarie. Numai datorită investițiilor noastre acest campionat a fost dus la bun sfârșit. Anul viitor obiectivul nostru este sa câștigăm campionatul Ligii 2 și 3 cu FC Ceahlaul 2. Din punct de vedere administrativ tehnicienii noștri studiază cele mai bune soluții pentru a crea un mare viitor pentru clubul nostru.

La început am decis sa păstram vechiul președinte datorită respectului pe care-l avem față de comunitate. Această decizie nu a adus efecte pozitive pentru care este clar că domnul Măstăcăneanu trebuie să demisioneze imediat, pentru că nu mai este agreat de către Consiliul de Administrație și de către acționarul majoritar. Din acest moment sunt singurul punct de referință al FC Ceahlaul și nimeni altcineva nu are voie să vorbească în numele clubului. Din acest moment gata! Clubul va trebui sa fie considerat în viitor un exemplu de curățenie, transparență și moralitate. Avocații noștri au fost instruiți să procedeze în fiecare locație pentru respectarea imaginii noastre”

Angelo Massone

Massone

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.