Horoscop (21 – 27 mai 2015)

Se cunoaște faptul că oamenii trăiesc acum mai mult decât în ​perioada când Edgar Cayce realiza faimoasele „citiri”. Lecturile sale par să indice faptul că durata de viață umană sănătoasă este în continuă creștere. „Acum, există mult mai multe schimbări în organismul uman, deoarece omul a evoluat de când a venit pe această planetă. Multe dintre organele omului și condițiile în care acestea funcționează arată schimbările care vor surveni în condițiile naturale existente. Altfel spus, modificările organelor omului reprezintă mutații necesare pentru supraviețuire, dar mai ales pentru noile nevoi de evoluție și de longevitate. Omul trebuie să trăiască mult mai mult decât credem sau suntem învățați să credem” – Edgar Cayce lectură (244-2), 18 octombrie 1926

Berbec

Berbecii pot începe să caute noi afaceri unde să investească, chiar dacă sunt diferite față de ceea ce au făcut până acum. Saturn se află în opoziție cu Luna Nouă, sensibilizând nativii la realizarea sau nerealizarea așteptărilor pe care le au. Tot Saturn definește limita între banii care pot fi negociați și banii munciți din greu.

Starea de sănătate se va îmbunătăți după 23 mai, când influențele Soarelui, aflat în opoziție cu Saturn, încep să se estompeze.

Dacă Berbecii doresc să călătorească, trebuie să evite 22-23 mai, mai ales că acum ei vor fi încercați și de diferite trăiri negative. Mercur retrograd îi îndeamnă la prudență pe nativii care folosesc cuvintele ca mod de a-și câștiga existența.

Taur

Finanțele nativilor din Taur stau sub influența opoziției dintre Saturn și Soare, din 22-23 mai. Taurii vor fi conștientizați în mod dur de astre, deoarece această opoziție începe în Casa salariului și continuă în Casa taxelor și impozitelor. Nimeni nu dorește să fie în pielea Taurilor în aceste zile.

Pentru nativi, se recomandă să evite participarea la interviuri sau la prezentări publice.

Weekend-ul poate aduce liniște nativilor dacă aceștia vor organiza un picnic, o întâlnire cu prietenii. Seara de 23 poate deveni senzuală, dacă Taurii reușesc să se relaxeze și să lase deoparte grijile. Nu este o perioadă în care Taurii să ia decizii majore.

Gemeni

Confruntarea cu un partener sau cu o persoană din anturajul intim este determinată de opoziția Soarelui cu Saturn. Această conjunctură îi obligă pe nativii zodiei să fie precauți, prudenți în afirmații și să fie umili. Altfel, efectele neplăcute vor fi pe termen lung.

Marte în Gemeni oferă nativilor suficientă energie ca să plece într-o scurtă excursie în acest weekend. Astfel, Gemenii își vor rezolva multe probleme într-un mod plăcut.

Pe 24, 25 și 26, date fiind influențele lui Marte și ale lui Neptun, Gemenii vor avea momente de confuzie. Mercur este retrograd și adaugă o notă tragi-comică evenimentelor din viața nativilor.

Rac

Problemele pe care le au nativii în aceste zile sunt estompate de Venus, care traversează constelația Racului. Nativii sunt predispuși la iubire, la dragoste, sunt romantici și doresc să prelungească această stare.

E posibil ca unii dintre ei să se simtă depășiți de cererile pe care le vor primi pe 22-23 mai, dată fiind opoziția dintre Soare și Saturn.

De reținut este că Racii nu trebuie să-și piardă încrederea. Weekend-ul 23-24 este optim pentru ca Racii să se relaxeze, să lase grijile deoparte.

Problemele de sănătate pot reveni dacă nativii nu mențin o atitudine pozitivă asupra vieții, dacă se lasă „furați” de mirajul dorințelor.

Leu

Soarele, în opoziție cu Saturn, va îngreuna relaționarea nativilor, mai ales în planul romantic. Leii parcă nu își găsesc cuvintele pe 22-23 mai, iar magnetismul lor proverbial pare să fi dispărut. Dar Marte traversează constelația Gemenilor, susținându-i pe Lei. Chiar dacă sunt câteva zile mohorâte, cu siguranță va apărea soarele. Iar nativii își pot găsi un prieten, iubit, așa cum își doresc.

Luna se află în tranzit în Leu pe 23-25 mai. Se anunță un weekend reușit în această perioadă, cu cină romantică, spa și cameră la hotel.

În privința banilor, Leii trebuie să evite să ia decizii financiare în zilele de 24-25 mai.

Fecioară

Mercur retrograd transmite Fecioarelor să amâne cumpărăturile cu valoare mare pentru următoarele 2-3 săptămâni. Pot să apară numeroase probleme privind garanția produselor, modul de plată sau livrarea lor.

Atenția Fecioarelor la propriile sentimente trebuie să fie pe primul loc în 22-23 mai, când Soarele se află în opoziție cu Saturn. Pot să apară blocaje emoționale, frustrări, tristeți.

Marte își continuă periplul prin Casa prestigiului nativilor, oferind, și în această perioadă, numeroase ocazii ca aceștia să fie evidențiați, observați și chiar premiați pentru rezultatele lor. Influența Lunii, aflată în tranzit prin constelația Leului, determină micro-modificări de personalitate ale nativilor zodiei.

Starea de sănătate a Fecioarelor va fi precum încrederea lor în forțele proprii.

Balanță

Influența Lunii Noi din 16 mai îi determină pe nativii zodiei să consulte un expert financiar în perioada 19-22 mai. Mercur retrograd nu permite nativilor greșeli în ceea ce privește banii.

Saturn în opoziție cu Soarele nu recomandă Balanțelor să poarte negocieri pe 22-23 mai, nici să călătorească sau să facă shopping. În această perioadă, trebuie evitată semnarea documentelor, deoarece Mercur retrograd poate „ascunde” detalii importante.

Balanțele trebuie să-și asculte „vocea interioară” și să exploreze tot ceea ce le dictează sufletul. Venus, în cuadratură cu Uranus în Berbec, animă Casa relațiilor nativilor. Certuri și dulci împăcări îi așteaptă pe nativii zodiei.

Scorpion

Soarele și Saturn în opoziție reprezintă un punct de minim pentru nativii zodiei. Scorpionii trebuie să evite plăți, negocieri salariale sau să fixeze 23-24 mai ca date pentru a primi bani. Cariera nativilor va înregistra unele fluctuații în această perioadă, punându-i pe gânduri pe cei mai mulți dintre Scorpioni. Mercur retrograd în Gemeni, traversând Casa banilor nativilor, semnifică faptul că partenerii își vor onora/ plăti contractele târziu sau aproape de deloc.

După data de 25, nativii se vor simți în elementul lor. Fuziunea dintre Marte și Soare îi transformă pe nativi în adevărate surse de energie și inspirație. Starea de vitalitate revine, iar lucrurile se mișcă în direcția dorită de Scorpioni.

Săgetător

Inteligența și bunătatea nativilor vor fi supuse încercării pe 21-23 mai, atunci când Saturn în Săgetător va fi în opoziție cu Soarele în Gemeni. Nativii trebuie să depună eforturi pentru a realiza un acord cu partenerul lor, pentru a semna un contract. Aceste eforturi, dacă vor fi finalizate cu succes, vor asigura Săgetătorilor o stare de liniște pentru următoarele săptămâni. De asemenea, această conjunctură va induce și o starea de oboseală nativilor, pe care aceștia vor trebui să o depășească.

Marte traversează constelația Gemenilor, „umbrind” sentimentele nativilor. Aceia dintre Săgetători care sunt geloși vor deveni și mai geloși, și mai posesivi. Este un test prin care nativii își hotărăsc soarta.

Capricorn

Nativii se pot simți depășiți de multitudinea de evenimente care se revarsă asupra lor, dată fiind opoziția planetei Saturn cu Soarele, din 22-23 mai. Se recomandă Capricornilor să evite discuțiile despre bani cu partenerul lor în această perioadă.

Tot acum, nativii pot avea dileme, întrebări privind relația lor romantică. Mai bine să le amâne. Saturn va influența și parteneriatele financiare pe care le au nativii cu diferite persoane. Capricornii trebuie să fie atenți la propunerile pe care le pot face partenerii lor în aceste zile și să le trateze cu multă prudență. Starea de sănătate a nativilor este în scădere, de aceea se recomandă regim alimentar, mișcare în aer curat și calm.

Vărsător

Mercur intră în mișcare retrogradă, iar, din 21 mai, influența sa va încetini rezolvarea proiectelor nativilor din Vărsător. Se recomandă evitarea achiziționării de electronice sau produse IT în această perioadă.

Soarele în opoziție cu Saturn traversează Casa prietenilor și Casa dragostei nativilor, pe 22-23 mai. Mult calm se așteaptă din partea Vărsătorilor, pentru a nu gafa în aceste zile și pentru a nu supăra prietenii.

Amatorii de distracții vor cheltui mai mult decât și-au propus în perioada 25-26 mai. Și aceasta din cauza unghiului nepotrivit pe care îl realizează Marte cu Neptun în această perioadă. Dar cei mai mulți dintre petrecăreții zodiei vor spune, la sfârșit, că a meritat.

Pești

O călătorie pe 21-22 mai poate să decurgă cu diferite hopuri pentru nativii zodiei. Atunci, influența lui Mercur retrograd îi poate opri, întârzia, pe cei plecați la drum. Dacă totuși amână călătoria, nativii trebuie să fie conștienți că, pe 25-26 mai, Neptun se află într-un unghi nefavorabil cu Marte. O deplasare în această perioadă va decurge dificil, existând riscul ca nativii să rătăcească drumul.

Opoziția Soarelui cu Saturn, din 22 mai, îi îndeamnă pe nativi la prudență în privința responsabilităților pe care și le asumă în această perioadă. Peștii nu trebuie să accepte să realizeze lucruri care îi depășesc. Această conjunctură astrologică îi determină să fie realiști.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *