HOROSCOP (28 mai – 3 iunie)

pietricica turism

Munca spirituală și munca materială reprezintă două activități distincte. Oamenii trebuie să știe la ce se pot aștepta și la ce nu. Ucenicii spirituali pot aștepta de la munca spirituală lumina, pacea, armonia, sănătatea, inteligența, dar nu pot avea așteptări în privința banilor, a faimei, a recunoștinței sau a admirației mulțimii. Dacă oamenii obișnuiți sau cei care pornesc pe o cale spirituală benefică ajung să confunde cele două lucruri, ei vor deveni nefericiți. Nu trebuie să așteptăm niciun avantaj material din activitățile spirituale! Ceea ce creează un om spiritual va rămâne încă multă vreme invizibil și impalpabil. Bogăția unui spiritualist este un lucru extrem de subtil, insesizabil chiar, dar, dacă el este conștient de ea, va obține Cerul și Pământul, pe când ceilalți nu vor avea decât o bucățică mică de pământ pe undeva.

Berbec

Mercur este sincronă cu Marte în Gemeni, în Casa expresivității Berbecilor. Cuvintele le curg exact cum își doresc, producând efecte mai ample decât se așteptau. În week-end, Neptun provoacă adevărate polemici între Berbeci și colaboratorii acestora. Soarele de duminică transformă unele dintre relațiile considerate „sigure” de nativi în adevărate „pietre de moară”. Și asta în câteva ore. Multe lucruri își vor schimba înfățișarea în 2-3 iunie, de aceea se recomandă nativilor să fie prudenți, să nu tragă concluzii foarte repede asupra ceea ce văd sau aud. Starea de sănătate pare să-i trădeze pe Berbeci dat fiind stresul la care sunt supuși.

Taur

O conversație incomodă despre bani, finanțe, se apropie în viața nativilor din Taur. Dacă aceștia au făcut promisiuni financiare altor persoane sau și-au luat angajamente la serviciu, privind realizarea unor obiective legate de bani, acum este momentul să fie corecți. Altfel, încrederea de care se bucurau nativii se va evapora. Soarele traversează Casa securității Taurilor, transformându-i pe aceștia în persoane aflate în căutarea unui sprijin deosebit, pe termen lung. Starea de sănătate este bună, dar nativii nu trebuie să exagereze cu nopțile nedormite. Prezența lui Neptun poate destrăma și cele mai veridice planuri ale nativilor, realizate în această perioadă.

Gemeni

Mercur în Gemeni oferă un avantaj nativilor care se află în orice tip de competiție. Poate fi vorba de concursuri sau de concurență, Gemenii pornesc din start cu un avantaj major. Neptun bruiază comunicarea nativilor cu ceilalți, iar mesajele pe care le transmit Gemenii vor fi greu de înțeles și chiar greu de auzit. Soarele de duminică reușește să mai atenueze din haosul creat de Neptun. Gemenii își pot fixa acum câteva priorități pentru luna iunie și modalitatea de a le menține în centrul atenției. Lucrurile de care au nevoie nativii se vor desfășura cu greutate în luna care vine.

Rac

Emoțiile neexprimate pot transforma nativii zodiei în niște victime ale propriilor lor frustrări. Pericolul este mai mare pentru acei Raci introvertiți, deoarece Mercur și Marte traversează Casa subconștientului nativilor. Acest aspect amplifică, deopotrivă, lucruri benefice și mai puțin benefice aflate în suflet, date la o parte cu știință, sau care au fost uitate. Este un moment de purificare, chiar dacă acest proces se poate dovedi dureros. Apariția planetei Neptun în această conjunctură, începând cu ziua de vineri, va arunca și nativii zodiei într-o zonă crepusculară. Se recomandă nativilor să nu se încreadă în promisiunile ce li se fac în această perioadă.

Leu

Mercur se întâlnește cu Marte în Casa activităților de grup. Pentru unii nativi, aceasta reprezintă că vor face parte dintr-o echipă formidabilă. Cu ajutorul acestei echipe, nativii vor obține lucruri formidabile. Marte are și această tendință, de a slăbi coeziunea unui grup, datorită energiilor cu care „alimentează” în permanență pe toată lumea. Leii pot deveni arbitri, ei reușind să liniștească lucrurile. Neptun traversează vineri Casa misterelor nativilor din Leu. Se pot petrece o mulțime de lucruri în aceste week-end, iar nativii trebuie să se încreadă în intuiția lor, pentru a ieși cu bine din tot felul de situații. Poziția neutră este o soluție pentru nativi, ei fiind ajutați și de Soare, începând cu duminică.

Fecioară

Luna îi ajută pe nativii zodiei să iasă la suprafață, să se facă cunoscuți și apreciați. De asemenea, tot poziția Lunii recomandă ca Fecioarele să-și ajute prietenii, să-i ajute să-și găsească un loc de muncă. Marte și Mercur se întâlnesc în Casa carierei nativilor din Fecioară. Și cei mai timizi dintre nativi trebuie să accepte să fie promovați și avansați. Dacă la începutul lunii iunie se anunță un parteneriat, nativii vor ține cont de faptul că Soarele și Neptun le pot slăbi această nouă legătură. Fecioarele trebuie să ajute alte persoane necondiționat, altfel nu vor reuși să iasă din capcana autosuficienței pe care singuri și-o clădesc.

Balanță

Mercur și Marte traversează Casa aventurii nativilor din Balanță. Aceștia au ispite de a chiuli de la serviciu și de a pleca în vacanță în mijlocul săptămânii de lucru. Nativii zodiei sunt ajutați de astre să socializeze, mai ales cu persoanele necunoscute pe care le întâlnesc. Aceasta le va fi de ajutor mai ales acelora dintre ei care au un job în vânzări, negociere sau în jurnalism. Mercur și nebulosul Neptun aduc în prim-planul viziunii nativilor zicala „diavolul stă în detalii”. Acest week-end îi va solicita pe nativi în toate privințele, atât la serviciu, cât și în viața intimă. De ei depinde ce vor alege și cum își vor ține promisiunile.

Scorpion

 Marte descătușează energiile intime ale nativilor, iar Mercur traversează Casa dragostei Scorpionilor. Aceștia vor fi tentați să exploreze noi domenii ale plăcerii intime, să descopere „noi teritorii”. „Seducția” reprezintă activitatea principală a nativilor în această perioadă. Dacă este vorba ca Scorpionii să transmită un mesaj, să participe la o negociere sau să țină un speech, se recomandă nativilor să evite ziua de vineri. Mercur și Neptun se află într-o cuadratură rară, iar mesajul lor va ajunge distorsionat la auditoriu. Frecvențele cu care „lucrează” nativii la acest sfârșit de mai și început de iunie sunt bruiate de Soare. Prezența lui Neptun va schimba o mulțime de lucruri stabilite în mod neașteptat.

Săgetător

Luna amplifică puterile mentale ale nativilor joi și vineri. Dacă Săgetătorii doresc să „imprime” ideilor lor altor persoane, în aceste două zile vor reuși cu siguranță. Săgetătorii care lucrează în echipă, care au parteneri cu care s-au certat, vor beneficia de concilierea adusă de Lună în acest week-end. Alinierea lui Mercur cu Marte în Casa subconștientului nativilor îi va marca aproape întreaga lună iunie. Starea de autocompătimire, de victimizarea a propriei persoane îi transformă pe Săgetători în persoane nesuferite. De luni, prezența Soarelui va mai atenua din efectele negative ale lui Mercur și va oferi nativilor o altă perspectivă asupra vieții.

Capricorn

Starea de bine a nativilor este ușor influențată de prezența lui Mercur și a lui Marte în Casa sănătății. Raționalul va fi pe primul loc, datorită prezenței lui Mercur, iar nativii nu se vor putea bucura îndeajuns de trăirile benefice pe care le au. Mercur va fi vineri într-o cuadratură cu Neptun, determinând bruiaje nativilor care sunt foarte concentrați asupra ceea ce fac. Acest week-end trebuie petrecut la mare, în apropierea unei ape, pentru ca efectele astrale nepotrivite să fie reduse. Începutul lui iunie aduce influența benefică a Soarelui în viața Capricornilor. Este un moment bun pentru ca nativii să-și facă planuri pentru viitor.

Vărsător

Luna traversează Casa asociațiilor nativilor din Vărsător. Apar diferite oportunități pentru nativi de a-și realiza unele vise, datorită faptului că banii vor fi câștigați în colaborarea cu o altă persoană. O nouă relație se anunță pentru Vărsătorii care încă nu s-au așezat la casa lor. Dragostea îi va încerca și de data aceasta, dar nu pentru mult timp. Mercur traversează rapid Casa romantismului, iar Marte oferă energia necesară Vărsătorilor pentru a deveni foarte sexy. Neptun în Casa finanțelor, pe 31 mai, recomandă prudență în investiția banilor, dar mai ales în a împrumuta altora bani. La începutul lunii iunie, Vărsătorii trebuie să se preocupe de economisirea banilor și nu de cheltuirea lor, indiferent de motiv.

Pești

Marte traversează Casa familiei nativilor din Pești. Dorința nativilor este de a realiza pace între membrii familiei și pentru a aceasta se vor folosi de orice au la îndemână. Câteodată, lucrurile trebuie lăsate să-și urmeze cursul, iar lucrurile ce trebuie rostite, să fie lăsate. Altfel, frustrările se acumulează, răbufnind cu mai multă putere. Neptun traversează constelația Peștilor în acest week-end, astfel că aproape toate dorințele nativilor de a „organiza” armonia în familie vor fi spulberate. Duminică lucrurile se var mai potoli sub influența benefică a Soarelui. Aspectele financiare ale Peștilor sunt în suferință în această perioadă, nativii trebuind să apeleze la împrumuturi cu dobândă mare pentru a-și rezolva problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.