Până și numărul 13 i-a purtat noroc lui Chitic

UnknownPrimarul interimar presimțise ceva încă de duminică în legătură cu multiplicarea norocoasă a numărului 13, dar nu visa un careu perfect. 13 consilieri semnaseră pentru ședință într-o zi de de 13, iar ședința a început la ora 13. Închiderea a venit din cele 13 voturi obținute!

În mare, în scurta întâlnire cu presa de după ședință, la care Dragoș Chitic a participat alături de viceprimarii Constantin Teodorescu și Vasile Popescu, nu au fost spuse lucruri noi. Chitic a răspuns acuzațiilor de incompatibilitate formulate de președintele Ionel Arsene trimițându-l pe acesta să aștepte ce spun juriștii și Justiția. Teodorescu, după ezitările ce au urmat alegerii ca viceprimar, a reafirmat hotărât că va juca până la capăt, bucurându-se de înțelegerea și sprijinul fostului angajator (RIFIL), de unde și-a suspendat contractul de muncă, iar Popescu face parte din echipă și se pronunță împotriva derapajelor de la buna administrare a orașului.

De această dată, proiectul-angajament formulat de Dragoș Chitic – „Normalitatea în administrație, prioritate pentru cetățean” – a sunat mai bine decât la conferințele de presă de la partid. La fel și fermitatea cu care a anunțat termenul de 1 iunie pentru clarificarea poveștii cu reconstruirea Pieței Centrale prin Compania Națională de Investiții via PSD, altfel fiind hotărât să caute alte soluții fiindcă nu mai e mult și se împlinește anul de la incendiu. Nu a uitat să semnaleze că oamenii serioși din PSD au fost surprinși de insistența lui Ionel Arsene în a se face de râs încă o dată și a declarat că mizează în viitor pe maturitatea lor. (V. COSMA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.