PDL Piatra Neamț – suspect de aproape de Ionel Arsene

Paul RitanÎn plină săptămână liberală, prilej de manifestări festive și de promovat noul partid rezultat din contopirea dintre vechiul PNL și vechiul PD(L) , în Piatra Neamț lucrurile s-au îndreptat într-un fel de conflict, picat ca nuca-n perete. Sub egida organizației municipale PNL, ”partea ignorată”, a se înțelege partea PDL, a convocat o conferință de presă pentru lămuriri statutare și poziționare în eșichierul politic al municipiului și județului. S-au făcut trimiteri la statut, s-au (de)marcat poziționări față de Dragoș Chitic, în ideea că acesta ar fi trebuit să treacă pentru binecuvântare și pe la ei când i se pregătea schimbarea peste noapte, lucru despre care sunt destui care suspectează că anumiți foști pedeliști n-ar fi străini. Dincolo de frustrări locale, suprinde modul cum s-au raportat la șefii noului PNL, Mugur Cozmanciuc și Radu Surugiu. Cei doi au fost numiți ”parteneri de import”, care ar fi greu de găsit, aroganți etc. Partea cu ”parteneri de import” aduce foarte mult cu acuzele venite pe linia PSD, prin intermediul lui Ionel Arsene, ca fiind niște ”purtători de cravate”, străini de județ. Cu excepția referinței nefericite la un obiect de îmbrăcăminte, Ionel Arsene pare mai credibil când acuză, decât ”aliații locali” ai PNL, care au sărbătorit în felul lor săptămâna liberală. Mai rămâne de văzut care va fi poziția oficială a lui Alexandru drăgan și reacția celor din conducerea PNL.

V.B:

 

2 COMENTARII

  1. Felicitari, PDL-ul traieste si respira. Bravo,Domnule Dragos Chitic stategia pe care o aplicati invatata de la domnul “fost primar” arata ca tactica si “agresivitatea lui” ajuta in orice partid. Primaria e oricum a PDL-ului ori ce ar vrea sa spuna tot oamenii nostrii sunt.Felicitari,felicitari,felicitari!!!!!!

  2. Orasul Piatra Neamt ar trebui sa iasa de sub conducerea PDL-ista si sa vada o alta lume. Fostul primar si oamenii lui ar trebui sa accepte ca trebuie sa se dea la o parte si sa lase oamenii cu adevarat capabili sa faca ceva in orasul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.