Coincidențe ciudate pe timpul acreditării Spitalului Județean de Urgență

poza_tintaO serie de coincidențe se întâmplă în Neamț în această perioadă. A venit un control de la Minister la Spitalul Județean, cu tematică secretă, dar pe ici, pe colo se vorbea că vor controla totul și se va lăsa cu aspre mustrări, sancțiuni, etc. Controlul avea, de fapt, o tematică mult mai restrânsă inițial, era vorba de un caz de malpraxis, dar ea a fost extinsă pentru că se știa că vine comisia de acreditare și puțină zarvă care să creeze impresie nu strica. Șirul coincidențelor nu se oprește aici și tot înainte de apariția comisiei de acreditare- importantă pentru viitorul spitalului- se vorbea despre demisia președintelui Consiliului de Administrație, consilierul județean Dan Vasile Constantin, cunoscut pentru iubirea ce i-o poartă directorului Ioan Lazăr și pentru faptul că s-a plâns de nenumărate ori că nu este băgat în seamă de director la nivelul așteptărilor, adică atunci când este vorba despre achiziții.

A treia coincidență o reprezintă faptul că tot pe perioada când comisia de acreditare se află la Piatra Neamț s-a cerut o situație a tuturor cheltuielor spitalului, cele făcute pe banii Consiliului Județean, celelalte fiind controlate de comisia venită de la minister.

Mai sunt și alte coincidențe despre care nu este cazul să mai vorbim deocamdată. Cert este câ în ședință vor fi câțiva domni care vor infiera cu mânie revoluționară situația respectivă și vor cere sancțiuni pentru directorul spitalului. Așa, ca să fie un ajutor pentru acreditarea spitalului județean. Iar dacă aceasta nu va avea rezultatele scontate de ei, aceeași domni vor veni cu propuneri pentru noua conducere și se vor strădui din răsputeri să ascundă cheltuielile făcute de aceasta. Mesagerul publică acum lista cheltuielor, așa cum apare ea în adresa transmisă Consiliului Județean și plasată pe site-ul instituție, ca material ajutător la ședință. spital1spital2spital3spital4spital5spital6spital7spital8spital9

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *