Horoscop 25 iunie – 1 iulie

zodiiBerbec

Venus se pregătește să traverseze constelația Leului, oferind un week-end plin de iubire și răsfăț nativilor din Berbec. Această perioadă de relaxare se va prelungi și pe 29-30 iunie. Chiar dacă este o nouă săptămână, trebuie profitat de această minivacanță oferită de astre.

Luna Plină începe să traverseze Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Berbecilor, din 1 iulie. Succesul de la locul de muncă este dublat de recompense, atât financiare, cât și de relaxare.

Venus își unește forțele cu Jupiter, transformând Berbecii în adevărați magneți pentru bani.

Starea de vitalitate a Berbecilor le va permite să-și îndeplinească planurile mai complicate pe care aceștia le-au tot amânat până acum.

 Taur

Marte traversează Casa călătoriilor scurte a nativilor din Taur. Unele din aceste călătorii se vor dovedi a fi escapade din rutina zilnică, iar pentru unii nativi, din rutina amoroasă.

Venus se va găsi într-un unghi favorabil cu Uranus, pe 27-28 iunie, pentru Tauri. Aceia dintre nativi care speră la un week-end amoros trebuie să își tempereze așteptările. Posibil ca majoritatea timpului să fie petrecut în fața calculatorului.

Venus traversează constelația Leului, oferind câteva momente plăcute Taurilor. Dacă nativii vor organiza o petrecere la ei acasă, pot avea surprize plăcute în acest week-end.

Luna Plină în Capricorn, de pe 1 iulie, propulsează imaginea Taurilor în mintea tuturor. Ei vor fi cunoscuți, auziți, invidiați, aplaudați.

Gemeni

„Noi începuturi” este o sintagmă care are mari șanse să devină realitate pentru majoritatea nativilor din Gemeni, după 25 iunie. Dacă, la începutul acestui an, nativii au primit de la astre câteva direcții de dezvoltare, acum au ocazia să experimenteze și altceva.

Viața în trup pe Terra reprezintă o școală a experimentării și învățării, respectând regulile iertării și iubirii.

Venus în Leu deschide poarta iubirii și a aventurilor pe plan amoros. Acest week-end se poate dovedi unul deosebit de plăcut pentru Gemenii care s-au hotărât să-și urmeze destinul.

Luna Plină în Capricorn, dar mai ales Venus în legătură cu Jupiter, pe 1 iulie, va deschide poarta bogăției nativilor.

Rac

Venus traversează constelația Leului, oferind nativilor zodiei, în week-end-ul 27-29 iunie, vești încurajatoare despre câștiguri substanțiale. Casa veniturilor Racilor este traversată acum de Venus, iar nativii se pot orienta către afaceri ușoare, pe termen scurt și aducătoare de cash.

Uranus se găsește în Casa sarcinilor de serviciu a Racilor. Nativii se pot aștepta să lucreze peste program, dar să nu se lase cuprinși de disperare. Recompensele vor fi pe măsură. De cele mai multe ori, dacă șeful îți rămâne dator cu un serviciu, este mai profitabil decât câștigarea unor bani.

Sfârșitul lunii iunie aduce recompense și pe planul avansării la serviciu pentru nativii zodiei. Munca depusă până acum va fi recompensată de superiorii Racilor în mod neașteptat.

Leu

Venus în Leu contribuie la realizarea unui week-end de vis pentru nativii zodiei. Dragostea și călătoria se vor împleti între 27-29 iunie pentru Lei. Multe din lucrurile la care visau nativii se vor îndeplini în aceste zile. Energia de realizare a visurilor va fi foarte puternică, de aceea se recomandă prudență nativilor.

Jupiter traversează, și el, constelația Leului în această perioadă, oferind nativilor ocazia să întâlnească iubirea adevărată. De aceea, se recomandă nativilor să se odihnească, atât cât mai pot și mai au timp.

Planurile nativilor mai sensibili vor influențate și de prezența lui Uranus în Berbec, ajutându-i să strălucească în mijlocul mulțimii.

Fecioară

Neptun îndeamnă nativii să manifeste răbdare în luarea deciziilor, chiar dacă acestea tind să devină presante. Solicitarea șefilor de a „face” și de a „decide” nu trebuie să-i perturbe pe nativii din Fecioară. Problemele la serviciu sunt de natură kharmică și trebuie tratate cu multă iubire și iertare de Fecioare.

Venus și Uranus oferă Fecioarelor un week-end fierbinte din toate punctele de vedere. Cei mai timizi dintre cei născuți în această zodie vor trăi evenimente care îi va vindeca de această tară.

Starea de sănătate a Fecioarelor are un trend descrescător pentru începutul lunii iulie. Nativii trebuie să fie atenți la alimentație și să facă multă mișcare în natură.

Balanță

Venus în Leu promite un week-end plin de distracție pentru Balanțe. Pentru 27-29 iunie, nativii își pot programa o minivacanță împreună cu prietenii.

Grijile financiare și cele de la locul de muncă îi vor părăsi pe nativi până pe la jumătatea lui iulie. Acum este momentul pentru înnoirea energiilor.

Luna Plină din 1 iulie îi va îndemna pe unii nativi să-și caute o locuință nouă, să redecoreze sau să închirieze un spațiu.

Luna Plină concentrează atenția nativilor asupra părinților lor. Dacă aceștia cer ajutorul copilului născut sub semnul Balanței, acesta trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a rezolva cererea.

Scorpion

Una dintre zilele cele mai favorabile pentru cariera nativilor este 29 iunie, atunci când Jupiter traversează Casa proiectelor. Uranus aruncă un fascicul asupra lucrărilor prozaice ale nativilor, dându-le o culoare și un farmec aparte. Dar, nativii, indiferent la ce lucrează acum, trebuie să fie conștienți de faptul că aceasta face parte dintr-un puzzle mai mare. Rezultatele se vor vedea după o perioadă de timp.

Venus traversează Casa faimei Scorpionilor pe 29 -30 iunie. Câteodată nativii preferă să stea în umbră, dar ceea ce se întâmplă acum îi va ajuta pe Scorpioni să-și recapete încrederea în ei.

Luna Plină în Capricorn de pe 1 iulie îi „deschide” pe nativi pentru posibilitățile infinite oferite de Creator.

Săgetător

Venus și Uranus îi aduce „ochi în ochi” pe Săgetători cu persoana iubită. Weekendul din 27-28 iunie se anunță „furtunos”, dezlănțuit pe planul iubirii. Iar de aceste lucruri trebuie profitat mai ales atunci când sunt și oferite de destin. Neiertările dintre parteneri trebuie uitate și lăsat loc liber iubirii.

Venus se întâlnește cu Jupiter în Leu pe 1 iulie, transformând totul în romantism pe lângă nativii din Săgetător.

Luna Plină din 1 iulie se află în Casa financiară a nativilor, ajutându-i să-și rezolve probleme cu finanțele.

Totuși, evenimentul central în aceste zile pentru Săgetători este dragostea. Luna Plină va deschide și discuții despre căsătorie și despre un parteneriat pe termen lung.

Capricorn

Mercur, care a ieșit din mișcarea sa retrogradă, permite nativilor achiziționarea de electronice și electrocasnice în această perioadă. Cu toate acestea, nativii mai pot aștepta câte zile, dacă doresc să investească sume mari de bani în aceste lucruri.

Starea de sănătate a nativilor este „pe muchie de cuțit” date fiind unele vulnerabilități astrale, dar și lipsa de cumpătare a nativilor.

Venus în Leu și Uranus în Berbec pe 30 iunie-1 iulie oferă ocazia participării la o recepție sau chiar la organizarea uneia.

Luna Plină în Capricorn din 1 iulie oferă suficientă energie mentală nativilor,pentru a-și materializa visurile pe care le au din copilărie. Doar propriile lor convingeri „mature” opresc realizarea acestor visuri.

Vărsător

Venus în Leu și Uranus în Berbec îi transformă pe Vărsători în adolescenți pe planul amoros. Înfocarea, nerăbdarea, pasiunea iubirii îi vor face pe majoritatea nativilor să retrăiască adolescența în week-endul 27-28 iunie. Un moment romantic nebunesc care nu trebuie amânat!

Luna Plină în Capricorn, pe 1 iulie, traversează Casa secretelor și vieții private a Vărsătorilor. Nativii trebuie să-și securizeze e-mail-ul, contul bancar, să-și schimbe PIN-ul, etc.

Venus se întâlnește cu Jupiter în Casa căsătoriei. Este o configurație astrologică rară, cu multiple înțelesuri și evenimente subtile.

Starea de sănătate a Vărsătorilor este menținută de necesitatea de a realiza multe din acțiunile pentru care s-au întrupat în această viață.

Pești

Venus retrograd începând cu 25 iunie îi îndeamnă pe cei născuți sub semnul Peștilor să nu experimenteze un look nou. Tunsoarea trebuie păstrată ca până acum, iar vestimentația nu trebuie să părăsească aspectul clasic. Există o întreagă cunoaștere despre armonia dintre aspectul interior și cel exterior.

Marte care traversează constelația Racului amplifică sex-appeal-ul nativilor. Se recomandă în acest week-end o scurtă călătorie, cu persoana iubită, într-un loc apropiat de apă.

Luna Plină din 1 iulie se află în Casa evenimentelor sociale. Peștii pot primi o invitație la un eveniment deosebit.

Venus se întâlnește cu Jupiter în Leu, ducând acțiunile nativilor în sfera business-ului.

**********

”Unii afirmă că reîntruparea este o noțiune contrară credinței creștine. Oare de unde au scos acest argument? Când despre ea se face aluzie chiar și în Sfânta Scriptură. Mai întâi trebuie să știm că această credință a revenirii spiritului la viața terestră este veche de când lumea. În primii două sute de ani după Christos, creștinii credeau în această revenire necontenită pe pământ, și numai de atunci s-a început înlăturarea acestei credințe, prin votul celor ignoranți, ca fiind o părere eretică.

S-a mai zis că ideea reîntrupării nu înalță spiritul. Părerea aceasta e cât se poate de necugetată. Cum poate fi înălțătoare ideea că după moarte spiritul omului pleacă în cer și acolo duce o viață de visare extrafizică, nefăcând nimic, stând alene mii și milioane de secole?!

Unde și cum mai avansează el când a părăsit viața terestră din fragedă copilărie sau direct de la coamele plugului?” – Prof. Scarlat Demetrescu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *