Alte acuzații de fraudă la bacalaureat: Anchetă la Colegiul Ștefan cel Mare

Echipa de anchetă venită de la Ministerul Educației,323446_107973555990090_1165934603_o venită pentru reclamația de la Liceul Economic Vasile Conta din Târgu Neamț, se va muta de astăzi la Colegiul Ștefan cel Mare. Nu se cunosc încă rezultatele anchetei decât la nivel de zvon, cert este că la Ștefan cel Mare este vorba despre o extindere a verificărilor din reclamația care privea Liceul Vasile Conta. Se pare că în reclamație se vorbea despre practici asemănătoare și la Ștefan cel Mare.

Directorul colegiului, prof. Dorin Moroșanu, a confirmat:

Am fost sunat ieri, după-amiază, de Laiu, inspector școlar general adjunct și mi-a spus că nu avem voie să eliberăm nicio adeverință, nicio diplomă, pentru că vine comisia care a fost la Liceul Vasile Conta. Nu mi s-a spus de ce, nu mi-a spus nimeni de ce vine comisia. Probabil de la ce s-a scris în ziar… Chiar nu știu. Eu n-am fost la bacalaureat acolo pentru că am fost în comisia de la Colegiul Național Petru-Rares din Piatra-Neamț”.

Cel mai probabil se va face o verificare sumară și în cazul în care vor fi găsite elemente care să întărească suspiciunile, ancheta va continua. 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *