Una pe zi de la Urban (XIII). Pe cine trimite la spații verzi Colnea Nicurina SRL?

pietricica turism

La societatea CMI Urban, condusă cu mult profesionalism în ultima perioadă, își fac veacul prin birouri o mulțime de personaje cu calificare de juriști și o mulțime de amploaiați specializați în supravegherea contractelor. Cu toate acestea,

?????????????
?????????????

din motive care ne duc cu gândul la diverse învârteli de natură financiară, în piața Bistrița, care aparține încă de CMI Urban, la finalul lunii ianuarie din acest an, se afla o societate care nu a plătit chirie de foarte mult timp, având debite mai mari de un an de zile. Este vorba despre o sumă frumușică, de 16.415,44 lei, adică la nivelul salariilor juriștilor și economiștilor pentru aproape o lună de zile.

Cum a fost posibil ca nimeni să nu facă nici cel mai mic efort pentru recuperarea debitelor și cum șeful de piață a acceptat să-i lase să folosească spațiul în continuare? Asta în condițiile în care, prin fișa postului, are obligația de a anuța conducerea despre debite și de a propune măsuri. Ca să nu mai vorbim de alte ebite ale societății.

Dacă șefa pieței nu și-a făcut datoria, o vedem și pe ea la ”spații verzi”, după modelul administratorului de la piața Mărăței? Sau a anunțat și atunci pleacă toată conducerea la iarbă verde?

V.B.

PS: Societatea Colnea Nicurina SRL este oficial în faliment. În martie 2015 avea dosar pe rol la Tribunalul Neamț și probabil datoriile către Urban, la purtător. În iunie ANAF-ul căuta pentru firmă practician în insolvență. Întrebarea nostră e simplă: dacă ei n-au plătit, plătește cineva, sau conducerea își ascunde neputința managerială după competența juriștilor de a recupera debite?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.