Una pe zi… la Primărie: Cine protejează ”Crâșma Domnească”(I)?

IMG_1952De-acum celebra ”Crâșmă domnească”, plasată în șalele Teatrului Tineretului oarecum în coasta Turnului și Bisericii lui Ștefan, loc de întânire frumos făcut pentru cei care vizitează zona, are o hibă fundamentală: autorizațiile de funcționare!

Anul trecut, pe bază de constatare, proprietarii celor două firme care au coabitat/ coabitează la locul cu pricina, au fost amendați cu 1000 de lei pentru… lipsa autorizației de construcție. Cum nu aveau autorizație de construcție, nu puteau primi, legal vorbind, nici autorizație de funcționare. După toate regulile din România (excepție face autodeclarata zonă liberă de autorizații, impozite și taxe din coasta Primăriei Piatra Neamț), dacă nu ai autorizație, nu poți funcționa, mai ales în alimentație publică.

Întrebare pentru viceprimarul cu atribuții de primar Dragoș Chitic: cum poate funcționa încă localul cu pricina, chiar în fața biroului domniei sale, mai ales că patronii au fost amendați chiar de Primărie, prin brațul ei înarmat? Ca să nu mai spunem că atunci li se punea în vedere să intre în legalitate sau… să aducă terenul la starea inițială.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.