Victorie în Consiliul Local Târgu Neamț: un consilier a luat Bac-ul la 40 de ani !

”Fără PNL, Harpa și Arsene nu ar fi astăzi cine sunt!”

 

Domnul Cozma D. Dumitru Daniel, consilier local din partea PNL, a demonstrat că niciodată nu este prea târziu atunci când este vorba despre autoinstruire. Născut în 1975, a început liceul la actualul Colegiu Național ”Ștefan cel Mare” și a finalizat studiile prin promovarea examenului de maturitate școlară anul acesta, după un bacalaureat dat la Liceul teoretic ”George Tabacaru” Bacău. Maturitatea din punct de vedere social a venit mai repede, prin accederea pe lista de candidați – întocmită după o atentă selecție – care l-a propulsat în Consiliul Local Târgu Neamț. În cazul domniei sale, pe lângă calitatea de administrator de firmă, a atârnat, mai mult decât probabil, și faptul că încă nu avea dat bacalaureatul. Exact cum se întâmpla într-un timp cu echipele de fotbal, în trupă trebuia să joace și un junior, cel mai talentat.

Cu dl. Cozma am purtat și un scurt dialog despre examenul de bacalaureat, pornind de la cazul de anul acesta, când colegi mai tineri ai săi au fost eliminați pentru că au încălcat regulamentul.

Deci, normal, părerea mea este că se întâmplă de mai mult timp. Este un sistem care se tot schimbă. treburile sunt vechi, dar este bine că s-a descoperit până la urmă”, a conchis despre caz dl. Cozma. La întrebarea cum era examenul pe vremea când domnia sa a făcul liceul, ne-a mărturisit că atunci ”chiar nereformat, sistemul era mai bun, era mai multă seriozitate”. Trebuie să remarcăm curajul domnului Cozma de a da, totuși, examenul de bacalaureat într-un sistem care funcționează prost, când ar fi avut oportunitatea de-a o face în alte vremuri, mai serioase.

rez bac 2

V.B.

6 COMENTARII

  1. genul de examen tipic pentru politicieni analfabeti.Probabil in acelasi timp si-a dat si licenta.Ar fi interesant de publicat si despre liceu cate ceva, rata de promovabilitate, performante sau macar cat costa diploma.

  2. Cum a ajuns ăsta consilier local?! Partidul care l-o fi propus n-a stiut că nu are bacalaureat (sau nu conta)?! Promovam NONVALORILE si de asta suntem in mocirla asta! Trăiasca Partidul si toti analfabetii lui…! Sa veti cum vorbeste acest ,,absolvent”! Mare clasă, mare carecter!?!?!

  3. Cum a ajuns asta consilier? Simplu, fiind administrator de firma a dat bani.Locurile eligibile se cumpara cu bani.Capmania se face cu bani.cand te inscrii intr-un partid prima data te intreba de venituri!Mai verificati sunt multi incompatibili cu functia, altii sunt in procese, te miru=i ptr ce.Asa se face politica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.