Bârfotecă politică de vară

pietricica turism

 

  • Bârfă de la PSD: îndepărtarea lui Liviu Harbuz de la butoanele de decizie politică ale județului a creat efluvii de bucurie care încă nu s-au încheiat. Așa că s-a trecut la partea a doua a planului, blocarea accesului acestuia spre aceleași butoane prin intermediul altor partide, tot din ceea ce încă se cheamă arcul guvernamental. Așa că se pune o presiune constantă pe UNPR, cu ajutorul unui micuț trădător, care are grijă să toarne la PSD totul din partid, cu gândul că va prinde un mandat la următoarea strigare.

Bârfă de la UNPR: pentru că Iacoban nu a pupat poala generalului de Iași, așa cum cer standardele de partid, în virtutea interesului regional și județean, au început să circule zvonuri care mai de care mai interesante, cu doritorii de șefi ai interesului național din județul Neamț. Primul aruncat pe tapet, pe bază de relații bune cu toată lumea, de sus în jos, de jos în sus, de la gradați la generali și invers, a fost Liviu Bumbu.

Al doilea, un primar foarte întreprinzător din Neamț, tânăr, cu firme pe numele soției, cu spații numai bune pentru locuri de întâlniri de taină, care are avantaje la nivel de comandă centrală, plus acceptul fostului primar de Piatra Neamț să preia UNPR-ul.

În fine, este dată ca tot mai sigură venirea în partid a lui Liviu Harbuz, pregătit pentru o candidatură la Piatra Neamț, sau, în cazul în care va pierde procesul cu ANI, ca șef de filială, în coasta lui Ionel Arsene.

  • Bârfă de la Ministerul Mediului: avansarea fostului gardian al prefectului de Neamț, dl. Iulian Jugan, direct pe postul de secretar de stat la Ministerul mediului, l-a făcut pe acesta să simtă imediat care este diferența dintre a fi subaltern și șef. Dacă în calitate de subaltern al prefectului, apoi al președintelui Consiliului Județean, nu trebuia decât să fie atent ce raportează la partid, având timp și pentru propria persoană sau televiziunea pe care o conducea, acum trebuie să fie atent și la rapoartele pe care le fac, tot la partid, două tinere promovate odată cu el la București. Gurile rele spun că cele două tinere vin cu misiune de supraveghere, control și prevenire direct din pepiniera de cadre și rude a trei personaje politice din județ. Cum domnul Jugan a dovedit de fiecare dată că se descurcă când vine vorba de rapoarte, indiferent de nivelul de acces al acestor, nu ne îndoim că va găsi mijloace pe persuasiune pentru a îndulci scrisul domnișoarelor cu pricina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.