Lista solicitanților ANL și locuințe repartizate de CL Piatra Neamț! Componența comisiei care ia deciziile! DOCUMENT PDF

pietricica turism

anl piatra neamtConsiliul Local Piatra Neamț a aprobat, în cea mai recentă ședință, ordinea de priorități a solicitanților de locuințe ANL, cu dosare actualizate în perioada 3 iunie – 20 iulie 2015, după soluționarea contestațiilor. Lista cuprinde 63 de poziții. Acestor persoane (familii) nu li se repartizează locuințe, pentru că ele, locuințele, nu există.

În schimb, prin aceeași hotărâre, dacă este să cităm din Referatul de aprobare anexat HCL, au primit repartizare pentru locuințe o serie de instituții publice, care „au solicitat în repetate rânduri atribuirea unor unități locative aflate în proprietatea municipiului pentru a fi repartizate salariaților proprii”: Direcția de Asistență Socială Piatra Neamț, Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamț și SC Troleibuzul SA. Nu se specifică cui se adresează locuințele respective, probabil fiecare instituție în parte decide.

Pentru a vă forma și singuri o idee, vă oferim integral proiectul de HCL, cuprinzând lista de priorități, lista cu locuințe repartizate și componența Comisiei Sociale. (M. CONSTANTINESCU)

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2015/08/Proiect-nr.7.pdf

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.