Retragerea Iuliei Șerban face valuri în Consiliul Județean Neamț

pietricica turism

iulia serbanIulia Șerban, consilier județean din partea PP-DD, a renunțat la mandatul obținut pe lista întocmită de fostul președinte Mihai Fărcășanu și a ales să părăsească, cel puțin pentru o periadă, scena politică. Retragerea sa a generat o mulțime de schimbări în diferite organisme aflate în subordinea Consiliului Județean.

În primul rând, ea va fi înlocuită în plenul consiliului de dl. Ioan Sava, din Bicaz. Un post ocupat de Iulia Șerban, cel de membru în Comisia Teritorială și de Ordine Publică Neamț sigur va fi râvnit de mai mulți consilieri, datorită importanței sale, a nivelului de relaționare și, de ce nu, al remunerației.

Iulia Șerban ocupa și postul de membru în Consiliul de Administrație al Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”, de unde va trebui înlocuită printr-o hotărâre a plenului Consiliului Județean. De asemenea, ea va trebui înlocuită și din Colegiul Director al DGASPC Neamț, un alt post important, numai dacă ne referim la bugetul instituției și la nivelul achizițiilor care se derulează prin el.

Simpla enumerare a acestor schimbări ne arată importanța funcției de consilier județean și poate sugera cât de mare va fi bătălia pentru un nou mandat. V.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.