Viceprimarul Teodorescu a demisionat!

pietricica turism

demisie teodorescuViceprimarul Constantin Teodorescu și-a dat demisia din funcția de viceprimar al orașului, dar și din cea de consilier local. La sfârșitul ședinței de Consiliu Local de astăzi, 27 august, acesta a postat pe pagina personală de Facebook:

„Azi, 27 august 2015 mi-am depus demisia din funcția de Viceprimar al Muncipiului Piatra-Neamț și din funcția de Consilier Local. Am acceptat în mai 2015 funcția de viceprimar și am plecat cu inima deschisă pentru a face ceva pentru comunitatea noastră. Am realizat însă că nu pot. Las pe fiecare dintre dumneavoastră să apreciați care sunt motivele. Indiferent ce aș spune eu, fiecare poate interpreta altfel. Sunt educat și construit pentru un alt mod de lucru, pentru o viață fără compromisuri. Am întâlnit în Primărie mulți oameni de calitate cu care aș fi putut duce la capăt orice proiect. Vreau să le mulțumesc lor și colegilor consilieri pentru colaborare și să le doresc succes în continuare și putere de muncă!”

2 COMENTARII

  1. Buna seara!

    Nu il cunosc pe dl. Teodorescu. Sau, cel putin, nu cred ca ne vom fi intalnit vreodata. Dar ii admir gestul de onoare. Daca va fi simtit ca nu poate pune in valoare interesele cetatenilor municipiului Piatra-Neamt, gestul dumnealui trebuie remarcat. Un singur repros as avea: din continutul demisiei dumnealui, foarte lapidar, nu reiese motivatia gestului.

    Toate cele bune.

    Gheorghe Ocneanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.