ACTUALIZARE Ministerul Educației a revocat transferurile ilegale de la Neamț – Comunicatul ISJ Neamț

pietricica turism

elevi clasaACTUALIZARE: Inspectoratul Școlar Județean Neamț a publicat, finalmente, pe site-ul propriu, un comunicat referitor la decizia ministerului 342 din 02.09.2015.

“Raportul concluzionează că din cele 160 de cereri aprobate, doar 21 de cereri întrunesc condițiile de medie, singurul criteriu luat în considerare de experții corpului de control”, se precizează în comunicatul amintit.

Comunicatul integral, AICI.

ISJ Neamț a afișat la sediu listele cu cei 21 de elevi ale căror transferuri au fost aprobate corect. Fotografii cu aceste liste, AICI.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Ministerul Educației a anulat transferurile ilegale de la Neamț.

Astăzi, 4 septembrie, a ajuns în școli ordinul ministerului 342 din 02.09.2015, prin care s-au revocat toate acordurile date privind transferurile efectuate în Neamț după admiterea computerizată.

Asta înseamnă că 130 de elevi vor trebui să revină la școlile unde au fost repartizați inițial conform notelor obținute la examen.

Până la ora publicării acestei știri, pe site-ul ISJ Neamț nu exista vreun comunicat referitor la această decizie și nici lista cu cei 130 de elevi. (Mesagerul de Neamț)

3 COMENTARII

    • Da…. eventual gemenii nascuti in ani diferiti! si cazurile de boala care nu fac fata la Cartianu ci doar la Rares!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.