Cu cine se mai asociază Primăria Piatra Neamț întru îmbunătățirea imaginii orașului?

pietricica turism

Cu aproximativ 126.000 de lei finanțează Primăria Municipiului Piatra Neamț diferite activități culturale, sportive și nu numai, prin încheierea unor parteneriate cu asociații, instituții, cluburi sportive sau societăți din Piatra Neamț.

Printr-un proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local Piatra Neamț, la sfârșitul lunii august, s-au încheiat aceste parteneriate cu scopul de a aduce imagine orașului.

„Ținând cont de solicitările primite, oportunitatea susținerii proiectului de hotărâre constă în promovarea orașului realizată prin susținerea unor acțiuni de interes local ale căror rezultate vor fi intens mediatizate”, se arată în raportul de specialitate.

parteneriate1

 

parteneriate2

 

Astfel, propunerea încheierii acestor parteneriate a venit din partea lui Constantin Teodorescu, pe vremea când încă mai era viceprimar al orașului, iar prin aprobarea proiectului s-a hotărât finanțarea unor activități, cu 126.258 lei, din bugetul local, la capitolul „Cultură, recreere și religie”.

În cadrul acestor parteneriate aprobate, contribuția Municipiului Piatra Neamț reprezintă doar o parte din cheltuielile organizatorice și nu mai puțin de 18 solicitări de acest gen au primit aprobare. (Oana IOSUB TOMA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.