Lansare OK pentru Oana Bulai. A doua zi, mașina personală KO

lansare carte oana bulaiAseară, 17 septembrie, Oana Bulai și-a lansat cartea „TU, ghid cu secrete despre tine”, la Târgul de carte „Libris”, organizat în Parcul Tineretului din Piatra Neamț. După un eveniment deosebit și desfășurat cu succes, Oana Bulai a avut parte de o experiență mai puțin plăcută, în această dimineață de vineri, 18 septembrie. Aceasta a fost anunțată pe Facebook de prieteni că i-a fost spartă mașina, în centrul orașului Roman.

De dimineață am fost anunțată pe Facebook că mi-a fost spartă mașina. Deși stau în centrul orașului, nu e nicio cameră video care să ne ajute acum în a găsi făptașul. Polițiștii cumpără din banii lor hârtie pentru a face documentația necesară. Majoritatea hoților sunt minori și după ce sunt depistați, polițiștii sunt obligați de lege să le dea drumul. Avem un cadru legislativ prost, condiții de mizerie pentru polițiști, iar supravegherea video în oraș e varză. Dragi consilieri locali și domnule primar, siguranța noastră e cea mai importantă. Cred că ar fi realizabil, fără costuri exorbitante, amplasarea camerelor de supraveghere pe fiecare stradă din oraș. Măcar să vedem pe urmă, cine ne sparge mașinile sau capetele”, a scris aceasta pe Facebook.

masina sparta oana bulai2Oana Bulai nu e la prima întâmplare de acest gen. „Acum 2 ani mi-au spart biroul care e în centrul orașului (Roman). Mi-au luat 6 calculatoare, aparate foto și tot ce au considerat ei bun de vândut. Bineînțeles, nici până în ziua de azi n-am recuperat nimic și nici nu știu cine a făcut-o. Prietenului meu i-au spart mașina de 4 ori, tot în centrul orașului. Nu se poate așa ceva! Trebuie luate măsuri. Clar!”, a spus aceasta.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.