Mugur COZMANCIUC: Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!

pietricica turism

cozmanciuc 05_resizeDepunerea moțiunii de cenzură intitulată ”Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” a fost determinată de situația juridică a lui Victor Ponta, care a fost trimis în judecată.

PNL este primul partid care susține prezumția de nevinovăție. Nu putem însă ignora faptul că premierul a fost acuzat, iar acuzațiile respective sunt făcute în baza unor probe instrumentate.

Imaginea României are de suferit, guvernarea e blocată, relația României cu partenerii externi este inexistentă, relația cu Opoziția este inexistentă, iar demiterea lui Victor Ponta ar echivala cu tăierea acestui nod gordian.

În acest context, PNL va demara discuții atât cu liderii formațiunilor politice, cât și cu parlamentarii. Este nevoie în acest moment de schimbarea premierului, iar PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. La rândul lui, Parlamentul trebuie să dea dovadă că reprezintă într-adevăr electoratul, electorat care i-a dat un vot de blam lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale de anul trecut.

Mugur Cozmanciuc, Co-președinte PNL Neamț, Deputat PNL

1 COMENTARIU

  1. de cand se scarpina PNL de victor ponta pentru demitere nici ei nu mai stiu ce sa inventeze , sunt avizi dupa putere , sunt pur si simplu ahtiati sa prinda osul de ros inainte de alegeri , dar nu prea cred ca mai pacalesc electoratul !!! ce a facut ponta de cand e prim ministru se vede ,lucrurile au mers bine in tara , banii luati de pdl de la fmi au fost returnati , s-au corijat toate nedreptatile facute de boc si basescu, ce mai ,o guvernare ff, buna !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.