Știre de ținut minte: Senatorul Țapu s-a angajat că obține 38.000 de voturi la Piatra Neamț

pietricica turism

eugen tapuPlus 21.000 la Roman. Sunt obiectivele pe care Eugen Țapu Nazare și le-a asumat odată cu preluarea șefiei organizației PNL Piatra Neamț, obiective pe care nu le-a anunțat el, ci copreședintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

În esență, ideea este că liberalii și-au propus, de parcă ar fi putut altfel, câștigarea alegerilor locale anul viitor în județul Neamț. Asta, mai exact, înseamnă primăriile Piatra Neamț și Roman, majoritatea în aceste consilii locale, majoritatea în Consiliul Județean, dacă se poate și la Târgu Neamț bine, plus încă 35 de comune. Mugur Cozmanciuc, Eugen Țapu și Alexandru Drăgan s-au exprimat, la unison, optimist în privința șanselor de atingere a acestui deziderat. ”Vom câștiga alegerile locale”, a anunțat senatorul Țapu. ”Dl. Țapu a spus că-și poate asuma maximizarea numărului de voturi, iar în cifre maximul de voturi înseamnă 38.000 la Piatra Neamț și 21.000 la Roman. Sunt obiective asumate”, a anunțat deputatul Cozmanciuc. ”Domnezeu și electoratul vor decide”, a adăugat, fatalist, Alexandru Drăgan, copreședintele PNL Neamț.

Declarațiile trio-ului penelist de la Neamț de astăzi, 11 septembrie, sunt importante nu doar prin ce anunță, ci, mai ales, în perspectiva lunilor rămase până la alegerile locale și, în special, în perspectiva lungii nopți de numărare a voturilor din iunie 2016.

Istoria a consemnat deci, presa la fel, de-acum, rămâne… cum a zis primarul Drăgan.
(D.O.)

1 COMENTARIU

  1. Dl cozmanciuc zice ca dumnezeu si electoratul va decide rezultatele la castigarea alegerilor , total fals stimabile , cel de sus nu ia mita si nu baga buletine in urna , asa ca tot amarasteanul o face !!! cat despre castigarea lor hai sa fim seriosi , toti sunteti o apa si-un pamant !!!ce aveti voi mai presus de altii ??? stea in frunte , basca visati la cai verzi pe pereti , nimic mai mult !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.