Zilele orașului Târgu Neamț, ediția a 25-a GALERIE FOTO

Cea de-a 25 ediție a Zilelor Orașului Târgu-Neamț au început vineri, 4 septembrie, la ora 13, în sala de ședințe a primăriei. Gazdele evenimentului, primarul Daniel Harpa, viceprimarul Traian Humulescu și city-managerul Vasile Apopii și-au primit oaspeții de marcă într-o atmosferă prietenească, dar și sobră în același timp.

Printre invitați prezenți la deschiderea oficială a Zilelor Orașului Târgu-Neamț s-au regăsit secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore, directorul CFR Călători, Iosif Szentes, directorul CFR Iași, Constantin Axinia, președintele Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban, vicepreședintele CJ Neamț, Emilia Arcan, co-președinții PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc și Alexandru Drăgan, senatorul Liviu Bumbu, președintele PLR Neamț, Ion Asaftei, consilieri județeni printre care Ciprian Șerban, Mircea Pintilie, Vasile Nica, dar și o delegație a orașului Sebeș.

tg zile 2015 01_resize
tg zile 2015 02_resize
tg zile 2015 03_resize
tg zile 2015 04_resize
tg zile 2015 05_resize
tg zile 2015 06_resize
tg zile 2015 07_resize
tg zile 2015 08_resize
tg zile 2015 09_resize
tg zile 2015 10_resize
tg zile 2015 11_resize
tg zile 2015 12_resize
tg zile 2015 13_resize

După prezentarea invitaților, primarul Daniel Harpa a ținut să decerneze și 4 titluri de cetățean de onoare. Cele patru personalități care au primit titlul de cetățean de onoare, plachete și diplome sunt: general locotenent cu patru stele, Ștefan Dănilă , consilier personal al premierului Victor Ponta, profesor universitar doctor Cristina Emanuela Dascălu, profesor Nicolae Scurtu și Elisabeta Gheorghiță. Primarul Daniel Harpa a ținut să-i acorde, în lipsă, o diplomă de merit și deputatului Ionel Arsene pentru eforturile sale susținute la Ministerul Transporturilor de a se redeschide ruta feroviară Pașcani-Târgu-Neamț.

În același cadru festiv a fost lansată și Monografia Bisericii Adormirii Maicii Domnului prezentată de preotul paroh Ioan Mihoc.

A urmat o paradă pe traseul Primărie – Parc Cetate, în care străjerii Cetății, Trupa Events, Superchil, clovni, păpuși gigant, fachiri, Ansamblul Ozana, Ansamblul Floricica de la Munte și Fanfara de la Răucești au atras sute de curioși de-a lungul traseului.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *