Elevi, profesori și școli din Neamț, premiați de Guvernul României

pietricica turism

isj 2014Mâine, 16 noiembrie, profesori, elevii și școli din Neamț vor primi bani de la Guvernul României pentru distincțiile obținute la olimpiadele și concursurile școlare internaționale în 2015. Festivitatea de premiere va avea loc mâine, 16 noiembrie, în București, la Guvernul României, începând cu ora 12:00. Din Neamț, vor primi premii 3 elevi, 2 profesori și două școli.

  1. Iosif Eduard, de la Colegiul Național ”Roman Vodă” din Roman – pentru premiul I, obținut la Olimpiada internațională a elenismului, va primi 4.440 de lei.
  2. Ilieș Adrian Daniel, de la CN ”Roman Vodă” din Roman – pentru premiul al III-lea, obținut la Olimpiada internațională a elenismului, va primi 2.945 de lei.
  3. Cristea Elisabeta, profesoar la CN ”Roman Vodă” din Roman, coordonatoarea celor doi elevi premianți amintiți, va primi un singur premiu în valoare de 4.440 de lei.
  4. Fîrțală Sabina Giorgiana, de la CN ”Petru Rareș” din Piatra-Neamț – pentru medalia de argint obținută la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară ”Tuymaada”, va primi 2.945 de lei.
  5. Ionică Florica, profesor la CN ”Petru Rareș” din Piatra-Neamț, coordonatoarea elevei premiate va primi 2.945 de lei.

Și școlile de unde provin elevii și profesorii vor fi premiate. Colegiul Național ”Roman Vodă” este cel mai câștigat, deoarece va primi suma cumulată a celor două premii obținute de elevi, adică 7.385 de lei. La Colegiul Național ”Petru Rareș” vor ajunge doar 2.945 de lei. Banii se vor utiliza pentru dotări destinate sprijinirii calității procesului de învățământ. (M. TEODOROF)

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru elevi si cadrele didactice care i-au pregatit. Poate noul ministru al educatiei le face un dar si celor 3 personaje din fruntea ISJ Neamt, mai exact ordinul de eliberare din functiile pe care le detin politic, neavand nici o tangenta cu invatamantul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.