Fiterău contraatacă: Solicit să fiu ascultat în Consiliul Local în legătură cu insolvența Urban

Ioan Fiterau 3 plus_resizeIoan Fiterău, directorul SC CMI URBAN SA, a declarat, în exclusivitate pentru mesagerulneamt.ro, că are câteva precizări importante în legătură cu ședința Adunării Generale a Acționarilor care a hotărât intrarea în insolvență a societății:

  • „Am luat la cunoștință de propunerea AGA făcută de patru dintre membrii acestui organism. Este vorba de patru consilieri foarte ascultători față de șefi, la fel de ascultători ca și atunci când au aprobat creditele pe care le avem cu toții acum la Primărie”.
  • “Solicit acceptul mebrilor Consiliului Local Piatra-Neamț pentru a prezenta în fața Consiliului care sunt cauzele situației în care ne aflăm la Urban, care sunt răspunderile pentru această situație (aici, se pot lectura raportul Curții de Conturi, controlul ANAF, raportul expertului contabil și se pot asculta constatările conducerii executive), ce propuneri și măsuri are actuala conducere pentru rezolvarea rapidă și în folosul cetățenilor a situației de la Urban. Această solicitare se bazează pe prezumția că având în față toate datele consilierii vor putea lua o hotărâre în cunoștință de cauză”.
  • “Conducerea SC CMI URBAN solicită sprijin din partea Consiliului Local pentru recuperarea investițiilor făcute de societate și de care acum beneficiază chiar primăria și Municipiul Piatra-Neamț prin diferitele sale organisme.”

Va fi interesant de văzut dacă plenul Consiliului Local va fi de acord cu „audierea” lui Ioan Fiterău. Cu atât mai mult cu cât ar avea posibilitatea să audă lucruri pe care le știu, dar despre care evită să vorbească în public. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *