Horoscop (5-11 noiembrie 2015)

Adevărata rugăciune stabilește legătura omului cu Ființa sublimă, Creatoarea Cerului și a Pământului. Rugându-ne Creatorului, ne legăm de această Ființă sublimă, care este imensitatea, infinitul, și prin această legătură avem posibilitatea de a capta, de a atrage ceva din lumile superioare spre noi, spre lumea în care trăim, spre beneficiul tuturor creaturilor.

Berbec

Între 5 și 7 noiembrie, Luna creează vulnerabilități nativilor în zona stomacului, așadar, atenție sporită acordată hranei, alimentației, medicație, terapiei. Segmentul muncii este solicitat, întreaga perioadă 5-11 noiembrie, de prezența Soarelui în Scorpion. Berbecii nu sunt învățați cu activitatea desfășurată în mod haotic.

Aspectele pozitive se datorează și conjuncției dintre planetele Jupiter, Marte și Venus. Nativii vor face progrese, vor avea realizări, vor putea lupta pentru un ideal care reunește și cariera și profesia.

Mercur va tranzita Casa banilor și beneficiilor materiale provenind din relațiile cu alte persoane, dându-le posibilitatea să facă tot felul de „combinații” și strategii.

Soarele traversează Casa intimității și relațiilor. Efectele se vor înregistra prin destrămarea unei relații bolnăvicioase pe care o au unii nativi.

 Taur

Perioada proastă din 2 până pe 20 noiembrie, pentru negocieri și tranzacții, își pune amprenta pe veniturile nativilor. Cei care se află angrenați într-o competiție, într-o luptă, trebuie să stea în defensivă, să fie ascunși. Taurii nu sunt capabili să susțină un război acum.

Din 5 noiembrie, nativii se orientează asupra relațiilor cu copiii sau, după caz, cu cei pe care îi iubesc. Dragoste, dragoste, dar… după „regulament”! Încercarea lor de a face ordine sau curățenie în aceste domenii delicate de viața afectivă nu-i conduce la succes.

Pe 11, Luna în Scorpion va traversa Casa contractelor și a parteneriatelor. Înțelepciunea izvorâtă din umilință îi va ajuta pe Tauri să realizeze parteneriatele la care au visat.

 Gemeni

Între 5 și 6 noiembrie, Gemenii se confruntă cu o mulțime de probleme, de mai mare sau mai mică importanță. Acestea au legătură directă sau tangențială cu locuința, gospodăria sau cu aspecte funciare.

Se recomandă Gemenilor să nu alimenteze bârfe, să nu intre în jocuri de culise la locul de muncă.

Mercur reprezintă un factor astral nefericit și periculos, care crește vulnerabilitățile nativilor în fața virozelor, a gripelor sau a unei infecții dentare. Unii nativi pot avea probleme la aparatul renal (bărbații) sau la cel genital (femeile). Se recomandă evitarea operațiilor în zonele amintite.

Luna Nouă în Scorpion îi va ajuta pe nativi să fie mai eficienți la locul de muncă și mult mai practici decât de obicei.

Rac

Soarele și Luna în tranzit vor forma aspecte armonioase cu Kiron și Neptun din Pești. Soarele traversează Casa autoexprimării, a curajului Racilor, oferindu-le situații în care nativii se pot face remarcați. Aprecierea celorlalți privind acțiunile nativilor îi va ajuta pe Raci să fie mai încrezători în forțele proprii.

Sistemul nervos al nativilor va fi susținut de energiile cosmice, nativii putând să observe un echilibru la acest nivel.

Între 5 și 8 noiembrie, se aglomerează mai multe evenimente, se pot înregistra și „deblocări” spectaculoase ale unor piedici anterioare.

Prezența lui Mercur în Casa sentimentelor îi poate transforma pe nativi în persoane posesive și chiar geloase.

 Leu

Luna Neagră tranzitează Casa comunicării Leilor. Aceștia se fac mai greu înțeleși, sunt mai greu de observat de ceilalți. Iar rezultatele lor bune vor trece aproape neobservate.

Între 6-9 noiembrie, Leii trebuie să rezolve probleme administrative legate de documente. Altfel, acestea se vor acumula și îi vor copleși pe nativi.

Mercur aduce mesaje întristătoare de la familia nativilor. Pot apărea discuții stupide, gratuite, iar rezolvarea venită din partea unui Leu se poate termina cu replici usturătoare.

Pacea interioară este o țintă de atins pentru nativi în aceste zile. Luna în Scorpion aduce multe schimbări în viața nativilor. Se recomandă nativilor consultarea cu cei apropiați pentru rezolvarea problemelor care apar acum.

 Fecioara

Tripla conjuncție – Jupiter, Venus, Marte în Fecioară – oferă nativilor un suport nesperat, pentru a-și putea schimba viața dacă doresc, în a încerca lucruri noi. Pe 5 și 6 noiembrie, Luna tranzitează zodia Fecioarei, indicând nativilor faptul că pot încerca să realizeze lucruri speciale.

Luna, în tranzit prin Scorpion în Casa comunicării, aduce vești interesante pentru Fecioare. De asemenea, nativii vor stăpâni limbajul banilor pentru o scurtă perioadă de timp.

În cazul în care Fecioarele au unele blocaje de comunicare cu persoana cu care au o relație de dragoste, acum este momentul pentru a încerca să comunice cu ea. Chiar dacă nu vor avea succes, nativii pot spera că mențin un canal de comunicare deschis.

 Balanța

Pe 5 și 6 noiembrie, planetele aflate într-un aspect armonios în Fecioară nu-și pot manifesta întregul lor potențial, deoarece tranzitează Casa secretelor. Nativii pot avea intuiții, străfulgerări sau iluminări cu privire la un aspect de viața personală.

Mercur tranzitează Casa banilor și există posibilitatea apariției discuțiilor alarmiste privind regimul banilor rezultați din munca proprie. Nu sunt excluse avertismentele sau somațiile privind o stare de lucruri care trebuie rezolvată la serviciu.

Luna Nouă în Scorpion stimulează ce e este mai bun în Balanțe. Aceștia își pot defini ce le este mai benefic în viață și pot creiona acum un plan de obținere, de materializare a dorințelor lor.

 Scorpion

Mercur tranzitează semnul natal al Scorpionilor, rafinându-le nativilor percepțiile, amplificându-le subtilitatea, intuitivitatea și capacitățile telepatice.

Cercul de apropiați al nativilor se îmbogățește cu figuri noi în această perioadă. Aceștia oferă siguranță, simpatie, o imagine bună. Dar, câteodată, este prea frumos ca să fie adevărat!

Pentru nativii tineri, poate fi vorba de întâlniri menite să le schimbe viața, alteori poate fi vorba de oameni care au menirea să-i protejeze pe Scorpioni, acum sau mai târziu.

Luna Nouă în Scorpion aduce inspirații care vor schimba viața nativilor. Poate fi vorba de afaceri spectaculoase, finalizarea unui proiect important. Această perioadă marchează trecerea spre o nouă eră a Scorpionilor.

 Săgetător

Aspecte legate de meseria pe care o practică nativii din Săgetător vor fi în ceață, vor deveni brusc dificil de realizat. Pe 6-8 noiembrie, nativii vor avea situații dificile de înfruntat la serviciu. Răbdarea și luciditate sunt două calități care îi vor ajuta pe nativi să iasă cu bine din aceste situații. Săgetătorii au ocazia de a fi avansați, dar postul care li se propune îi va obliga pe nativi la compromisuri.

Luna în tranzit prin Scorpion stimulează activitatea onirică a nativilor. Aceștia pot avea vise profetice. Această Lună reprezintă pentru Săgetător o perioadă de noi începuturi: pe plan profesional, social și chiar pe plan amoros.

Capricorn

O soluție la problemele din planul profesional se poate afla între 5 și 8 noiembrie de către Capricorni. Ei pot înregistra un succes în aceste zile, să valorifice o oportunitate care îi va scoate din anonimat. O condiție pentru realizarea celor de mai sus este legată de locul unde se va petrece această schimbare în bine. Poate fi altă țară, alt domeniu profesional sau o localitate îndepărtată de locul unde trăiesc acum nativii.

Nativii pasionați de IT se pot organiza într-un grup digital, care va deveni foarte productiv în orice domeniu. Ideile vor fi rapid materializate sub impulsul Lunii în Scorpion, astfel că pasionații nu se vor plictisi și vor câștiga bani.

 Vărsător

Vărsătorii au mai multe ocazii să câștige bani între 5 și 7 noiembrie, să devină parteneri la o firmă importantă, unii pot da lovitura în domeniul financiar. Astrele impulsionează toate gesturile cu consecință materială și financiară care depind de voința altor persoane. Întocmirea de contracte și de documente privind aceste activități financiare este obligatorie pentru Vărsători.

Nativii care au avut probleme privind blocarea de conturi, erori financiare, le pot rezolva în această perioadă.

Mercur traversează Casa realizărilor profesionale a nativilor din Vărsător, iar Soarele în Scorpion pot provoca „unde” de complicații, bazate pe bârfe, critici nejustificate. Aceste acuze vor „tăia elanul” nativilor în această perioadă.

 Pești

Progres, echilibru material, succes pe plan profesional sunt doar câteva câștiguri pe care le pot avea Peștii în perioada 5-7 noiembrie. În aceste zile, se fundamentează energiile, planurile după care vor acționa nativii în următoarele luni. Claritatea gândurilor Peștilor, dorințele lor vor contribui, de asemenea, la materializarea celor de mai sus. Dacă sunt prinși în negocieri, Peștii trebuie să fie calmi, inteligenți, răbdători.

Posibilitatea de a călători sau asumarea unui risc pe plan antreprenorial sunt susținute de prezența Lunii în Scorpion. După 11 noiembrie, nativii pot avea parte de ocazii în care să-și depășească limitele. Pe plan sentimental, nativii singuri sau abia divorțați vor găsi o persoană cu care să-și împartă bucuriile.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *