Noroc cu presa! ISJ Neamț a constatat că la “Rareș” există “deficiențe”!

Luminita Virlan (3)Noroc cu presa! Astfel a aflat și ISJ Neamț că la Colegiul Național “Petru Rareș” (unitate de învățământ de top, carevasăzică!) există “deficiențe ale managementului instituțional”. Cel puțin așa rezultă dintr-un comunicat de presă al instituției care “păzește” învățământul:

“Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în baza materialelor apărute în presa locală, s-a autosesizat cu privire la memoriile adresate de către membrii consiliului de administrație, cadre didactice, directorului Colegiului Național «Petru Rareș», Piatra Neamț și a delegat o comisie de control, pe această temă.

Urmare a controlului realizat în data de 06.11.2015, de către comisia delegată, s-au constatat deficiențe ale managementului instituțional, constând în întârzieri de la calendarul activităților manageriale și în consecință absența unor documente de organizare a activităților educaționale, în unitatea școlară.

În nota de control redactată de comisie, au fost specificate toate inadvertențele constatate și s-au transmis recomandările pentru remedierea situației de fapt”, se precizează în comunicatul de presă, semnat de inspector școlar general, prof. Viorel Stan.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2015/11/Comunicat-de-presa-10.11.2015.pdf

Inutil să mai spunem că ISJ Neamț nu dezvoltă acuzațiile mai mult sau mai puțin voalate, astfel că este destul de dificil de estimat cât sunt de grave aceste acuzații. Cel mai probabil, acest lucru îl vom afla în zilele următoare! Tot din presă! (M. CONSTANTINESCU)

One comment

  • elena

    noiembrie 10, 2015 at 8:04 pm

    de ce nu e buna doamna Varlan ? pentru ca aduce multe rezultate pozitive si duce numele liceului mai departe cu onoare?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *