HOROSCOP 10-16 decembrie 2015

horoscopFiecare planetă imprimă în copilul sosit la viața terestră o anumită calitate. Marte pecetluiește omul cu dispoziții războinice, făcându-l hotărât, dintr-o bucată. Copilul privit de Venus va avea un sistem nervos sensibil, un trap armonios și plăcut, va fi un sentimental cu înclinații spre frumos.

Berbec

Pe 10 și 11 decembrie, Berbecii se pregătesc de plecare, de schimbarea locuinței, chiar să părăsească țara. Mercur se opune acestor deplasări pe 11 și 21 decembrie.

Luna Nouă, din 11 decembrie, le poate da fie o soluție inedită de a face rost de bani, de a manipula cu succes o negociere.

Pe 12, Venus în Casa banilor altor oameni și Neptun îi vor ajuta pe nativi în domeniul artistic. Acest aspect nu se referă la practicarea artelor, ci la modalități de a face bani din artă.

Din 10 decembrie, Mercur intră în Casa carierei profesionale și a ascensiunii sociale.

Dezacordurile cu partenerul de viață pot fi „uitate” în preajma partenerului de plăceri.

Taur

Luna Nouă, din 11 decembrie, va amplifica viața sexuală a nativilor din Taur. Nu se pune problema găsirii unui partener, ci limitarea la un anumit număr de relații.

Luna Nouă traversează constelația Săgetătorului, oferind nativilor o voință puternică la acest sfârșit de an.

Mercur traversează, pe 10-11 decembrie, Casa aspirațiilor nativilor. Aceste aspirații, care pot fi și de tip spiritual, vor fi îmbrăcate cu pragmatism de Mercur. Echilibrul material tinde să devină mai important decât până acum pentru nativii zodiei. Compatibilitatea cu alte persoane care au aceleași țeluri în viață se va manifesta prea puțin pentru a-i influența pe Tauri.

Gemeni

Luna Nouă, din 11 decembrie, le poate aduce nativilor un nou partener de afaceri sau un nou colaborator, într-un proiect în care sunt implicați. Mercur în colaborare cu Neptun favorizează creația Gemenilor, pe 14-15 decembrie. Dacă nativii sunt implicați în așa ceva, vor avea sclipiri de geniu.

Mercur traversează Casa beneficiilor materiale ale Gemenilor în această perioadă. Dacă întâmpină probleme, nativii trebuie să ceară ajutorul, fără a deveni orgolioși.

Opoziția dintre Marte și Uranus, din 10-11 decembrie, oferă câteva lecții dure. Casa dragostei și a prieteniei vor primi din plin influența acestor două astre care se războiesc în aceste zile. Calmul și relaxarea îi vor ajuta pe Gemeni să depășească aceste momente.

Rac

Luna Nouă din 11 îi ajută pe Raci să revină cu succes în lumea afacerilor. Banii „se vor lipi” de nativi, chiar dacă aceștia nu fac totul ca la carte. Recomandarea pentru Raci este să utilizeze o parte din aceste venituri pentru a face sport, a merge într-o stațiune, pentru a se îngriji de sănătate.

Zilele de 10-12 decembrie vor fi ocupate cu munca. Tranzitul planetei Mercur prin Casa relațiilor cu alții îi va transforma pe nativi în persoane mai ordonate, mai corecte, în toate relațiile și parteneriatele.

Venus traversează Casa dragostei adevărate a nativilor din Rac. Ei își pot găsi iubirea vieții, se pot împăca cu „foștii” și vor „trăi fericiți până la adânci bătrâneți”.

Leu

Luna Nouă este în acord cu Marte și Jupiter pe 10-12 decembrie, oferind multiple avantaje nativilor din Leu. Ei vor avea intuiția de partea lor, răspunsurile Leilor la întrebări aparent imposibile vor uimi pe toată lumea.

Luna Nouă în trigon cu Soarele va amplifica orgoliul nativilor. Aceștia vor avea sentimentul că sunt în stare de orice. Dacă vor reuși să se controleze, nativii vor avea parte de succes în ceea ce și-au propus să realizeze.

Mercur intră pe 10 decembrie în Casa muncii și îi va ajuta pe Lei să devină conștiincioși, punctuali și responsabili.

Aspectele sociale și romantice sunt coordonate de prezența Lunii Noi. Nativii se pot bucura de dragoste, de sex, cu precizarea că, între 15-20 decembrie, trebuie să postească.

Fecioară

Luna Nouă în Săgetător, în 10 și 11 decembrie, îi ajută pe nativi să realizeze progrese majore în relația cu familia lor. Uranus pune și el umărul la dezvoltarea armonioasă a caracterului Fecioarelor. Se anunță o călătorie surpriză pentru nativi. Uranus traversează Casa banilor altor persoane, astfel că nativii se vor simți obligați să facă un împrumut, o refinanțare.

Mercur, Guvernatorul lor, își călătoria prin constelația Capricornului, transmițând nativilor dorința de a deveni mai stabili, de a nu se mai lăsa duși de val.

Prezența lui Marte indică posibilitatea ca Fecioarele să primească în această lună mai mulți bani decât de obicei. Este un lucru bun, mai ales că acești bani nu sunt legați de onorarea expresă a unor obligații.

Balanță

Faza de Lună Nouă din 11 decembrie îi impulsionează pe echilibrații nativi din Balanță să o facă lată. Ei primesc aceste influențe lunare în plin, astfel că le va fi greu să stea detașați de implicații. Avantajele Lunii Noi pentru nativi se concretizează prin susținerea energetică a nativilor de a-și mobila casa, de a-și cumpăra o cabană, de a-și satisface capriciile imobiliare.

Mercur intră pe 10 decembrie în Capricorn. Toate relațiile amoroase de acum și de altădată vor ieși la suprafață, îi va atrage pe nativi într-un iureș amoros.

Marte în opoziție cu Uranus pe 10-12 decembrie interzice nativilor să poarte discuții despre bani cu terți.

Scorpion

Luna Nouă în Săgetător aduce forță pentru nativii din Scorpion. Marte contribuie și el la susținerea nativilor, oferindu-le ajutorul unei persoane care acționează din background. Un demers financiar început acum va fi împins de această Lună Nouă timp de 11-12 luni. Mercur intră în Casa comunicării, oferind avantaje nativilor din Scorpion. Răbdarea, disciplina sunt lecții oferite gratuit de Mercur Scorpionilor în această perioadă.

Nativii vor avea ocazia să-și privească bârfitorii în ochi în aceste zile. Situațiile tensionate de la birou își vor găsi cauza într-un coleg, care îi bloca mereu pe nativi.

Marte în Balanță impune protejarea spatelui Scorpionilor. Atenția este îndreptată asupra eforturilor fizice, dar și în sens obiectiv asupra asigurării apărării împotriva unui atac.

Săgetător

Luna Nouă în Săgetător, între 10 și 11 decembrie, acționează ca să îi facă pe nativi fericiți. Emisiile lunare vor rafina simțurile nativilor, vor amplifica percepțiile, îi va inspira, va scoate curajul la suprafață.

Mercur traversează Casa banilor câștigați din munca proprie. Nativii au ocazia să învețe acum o lecție importantă legată de satisfacția lucrului bine făcut și recompensarea acestuia.

Marte în Balanță aduce ajutorul prietenilor pentru a-i susține pe Săgetători. Perioada se anunță cu o aventură amoroasă care poate fi evitată. Nativii nu au acum nevoie de complicații.

Starea de sănătate este stabilă, cu mici fluctuații la nivelul sinusurilor și a urechilor.

Capricorn

Marte în opoziție cu Uranus între 10-12 decembrie ridică nivelul de stres al nativilor prin complicațiile care apar în familiile Capricornilor, cât și prin obtuzitatea unui șef de la serviciu.

Luna Nouă luminează Casa viselor, a temerilor, a talentelor și valorilor ascunse. Capricornii pot urca până în Cer sau pot coborî în genuni în această perioadă.

Prezența lui Mercur asigură nativilor sânge rece, dar și vitejie, logică și intransigență. Dacă aceste calități vor fi utilizate la momentul oportun, nativii se pot aștepta să-și schimbe radical viața.

Relaxarea și concediul îi ajută pe nativi să se relaxeze suficient pentru a penetra viitorul cu intuiția. 2016 se anunță misterios pentru nativi, astfel că ei caută să descopere mai înainte ce fel de surprize le sunt pregătite.

Vărsător

Luna Nouă în Săgetător încarcă cu energie pozitivă viața socială a nativilor din Vărsător. Aceștia se vor simți foarte bine în grupuri de persoane, la recepții, la petreceri.

Mercur va începe procesul de întărire a mentalului Vărsătorilor. În această perioadă, nativii vor trăi cu multe gânduri pe care nu le pot ordona sau descifra. Este momentul unei curățenii mentale, a ordonării ideilor și planurilor cu care Vărsătorii vor acționa în 2016.

Opoziția dintre Marte și Uranus, pe 11-12 decembrie, va face dificilă existența nativilor la serviciu, în mediul bancar sau dacă fac vreo călătorie pe apă.

Starea de sănătate a nativilor este supusă influențelor tectonice cât timp faza de Lună Nouă are intensitatea maximă.

Pești

Banii pot deveni o problemă pentru Pești pe 10 și 11 decembrie. Marte, în Casa banilor altor persoane, impune nativilor unele restricții la cheltuieli. Cu toate acestea, iminența unor cheltuieli mari este deja anunțată. Doar echilibrul nativilor poate să mai rezolve din această problemă. Marte și Uranus se află în opoziție pe 11 decembrie, astfel că situația financiară a nativilor poate deveni brusc sumbră, cu toate planurile de contracarare făcute de aceștia.

Un miraj apare în fața Peștilor. Acesta este produs de un prieten, de o rudă, care dorește să obțină lucruri necuvenite.

Luna Nouă traversează Casa înălțării în rang și a succesului personal pe 10-12 decembrie. Lucrurile nu par a fi cum au fost descrise, dar realitatea îi va mulțumi pe nativi.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.