Mișcarea Populară Neamț s-a dus cu Mesagerul la Băsescu

12469390_1170505759644264_8871020000756463307_oSâmbătă, la București, a avut loc o întâlnire importantă la nivelul conducerii Mișcării Populare. Liderii județeni au participat la Consiliul Național al Mișcării Populare, unde trebuiau stabilite candidaturile și strategia de urmat pentru perioada următoare.

Delegația din județul Neamț a avut o surpriză pentru fostul președinte al României, căruia i-au înmânat ”Mesagerul de Neamț”, unde, pe prima pagină, a fost publicată, în exclusivitate, o fotografie de la cununia civilă a lui Traian Băsescu, iar la interior un material despre soția acestuia și una dintre cele mai bune prietene a acesteia din școală.

„Am avut o discuție cu domnul președinte Traian Băsescu și i-am arătat ziarul Mesagerul de Neamț. I-am spus că ne folosim de imaginea bună pe care o are doamna Maria Băsescu, dar și faptul că are o prietenă foarte bună la Târgu-Neamț, pe care sigur o va recunoaște în articolul din ziar. Dânsul mi-a răspuns „Crezi că eu nu știu ce femeie mi-am luat lângă mine?” și a fost foarte interesat de articol”, a povestit Mircea Pintilie, cel care a fost mesagerul Mesagerului de Neamț, din proprie inițiativă.

 

C.T. Sturzu