Mix promoțional la PSD Neamț

După cum spuneam ieri, se întâmplă lucruri la PSD, la Neamț și la sfârșitul acestei săptămâni. Așa cum anticipam, a apărut și comunicatul de presă oficial, pe care îl redăm in integrum. Pare un foarte bun exemplu de mix de comunicare, un mix promoțional care pare să se încadreze la varianta a treia de știre, cu influențe din prima și a patra variantă, cu ocolirea elegantă a celei de-a doua.

ionel arsene 1«Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Conducerea PSD se reunește la Neamț pentru a pune la punct strategia pentru anul electoral 2016

„La finalul acestei săptămâni, vor avea loc la Piatra Neamț ședințele Comitetului Executiv Național și a Biroului Permanent Național ale PSD. Este o onoare pentru noi, cei din PSD Neamț, că liderii partidului au ales Piatra Neamț drept loc de desfășurare al ședințelor. Pe parcursul celor două întâlniri vom analiza situația în care se află partidul în acest moment, având în vedere că suntem la începutul unui an electoral foarte important pentru România și pentru PSD.

Totodată, în urma acestor ședințe vom trasa obiectivele pentru acest an și vom pune la punct strategia pentru alegerile care vor avea loc peste câteva luni. În același timp, în cadrul acestor întâlniri vom lua în discuție politica de alianțe pe care PSD o va adopta în acest an.

Anul 2016 este un an important pentru partid, un an de răscruce, în care fiecare filială a PSD va trebui să fie pregătită pentru bătăliile electorale. Am convingerea că alegerile din 2016 vor reprezenta un nou succes pentru PSD, iar la finalul anului vom putea da un prim-ministru României.

Pentru județul Neamt și pentru organizația al cărei președinte sunt, prezența conducerii PSD arată că liderii partidului acordă o atenție sporită regiunii Moldovei și cetățenilor din această parte a României”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *