Horoscop 28 ianuarie – 3 februarie

 Constelatia TrisfetitelorÎn constelația Orion, românii au identificat nu mai puțin de alte patru constelații. Acestea nu au corespondent printre cele 88 de constelații recunoscute oficial de Uniunea Astronomică Internațională. Trisfetitele este una dintre ele și îi reprezintă pe Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigore și Ioan, prăznuiți pe 30 ianuarie. Ei sunt localizați în cele trei stele din centura vânătorului, Alnitak, Alnilam și Mintaka. Alte nume pentru acest asterism sunt Cei Trei Crai, Craii de la răsărit sau Cei trei magi. În unele părți, țăranii le mai spun Toiege, alții le mai zic Cingătoarea Regelui, denumiri ce amintesc de toiagul și centura lui Orion. (Proiectul CRT).

* Berbec

Gândurile, frământările, nemulțumirile care alimentează stresul, depresia, tulburările metabolice sunt amplificate de prezența Lunii Negre, pe 28-30 ianuarie. Pe 29 ianuarie sunt vizate relațiile conjugale, de afaceri sau discuțiile de principiu pe o chestiune partenerială. Mercur va intra în conflict cu Uranus, care traversează constelația Berbecului pe 1-2 februarie. Sunt zile când nativii zodiei trebuie să evite deplasările lungi, să ia decizii pe termen lung sau să participe la teleconferințe. Cu toate acestea, Mercur se află într-o poziție favorabilă pentru nativii zodiei. Aceștia vor deborda de energie la începutul lunii februarie, aspect care va fi până în jurul datei de 15 februarie.

* Taur

Nativii din Taur vor manifesta schimbări de atitudine și reconsiderări ale relațiilor. Lipsa banilor pare să fie principala cauză pentru aceste alterări ale comportamentului. Pe 29 și 30 ianuarie, Taurii vor încerca să se echilibreze fizic și psihic. Conduita lor va fi marcată de indiferență, prudență, detașare și grijă pentru conservarea stării de sănătate sau a păstrării echilibrului interior. În februarie, Taurii se vor confrunta cu o serie de situații dificile. Pluton este cel care „activează” partea întunecată a nativilor zodiei. În ajutorul nativilor va veni Jupiter, precum și Luna – întărită de unele combinații astrologice. Saturn îi va obliga pe nativi să aleagă între părțile aflate în conflict.

* Gemeni

Pe 29 ianuarie, sentimentele față de persoana iubită sunt amestecate. Gemenii nu vor ezita să-și manifeste enervarea față de comportamentul persoanelor pe care le iubesc. Mintea neobosită a nativilor derulează strategii menite să le aducă un venit. Iar dacă cineva, chiar fără intenție, le va zădărnici proiectul, va fi luat imediat la rost. Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct începând din 25 ianuarie și, fiind plasat în casa a VIII-a, va favoriza închegarea unor planuri ce presupun un câștig, un avantaj material. În februarie, Jupiter și Mercur vor juca un rol esențial în favorizarea mai multor situații. Se poate spune că, cel puțin de două ori în februarie, Gemenii vor avea noroc.

* Rac

Sfârșitul lunii ianuarie aduce câteva restricții pentru nativii din Rac. Aceștia nu trebuie să apară în public, să țină prelegeri sau conferințe. Auditoriul poate manifesta indiferență, ostilitate sau chiar combativitate față de ideile, interesele și punctele lor de vedere, susținute. În 29 -31 ianuarie, chestiunile de familie, dar și mizele patrimoniale ce joacă un rol important în relațiile conjugale vor ocupa tot timpul nativilor. Date fiind aceste solicitări neplăcute, inițiativele, argumentele și soluțiile vor fi prost întocmite sau exprimate de Raci. Marte nu va veni în ajutorul nativilor în februarie. Emisiile sale vor fi contracarate de Jupiter care va oferi câteva momente de respiro nativilor.

* Leu

Pe 28 ianuarie, nativii din Leu trebuie să-și pună ordine în dezordinea lor „fiscală”. Pe 29 ianuarie, Leii vor simți nevoia de a spune ceea ce cred fără menajamente, de a rosti adevăruri ținute sub obroc, de a le face publice. Un lucru riscant și inutil.

În luna februarie, reprezentanții zodiei Leu vor experimenta o mulțime de situații uimitoare și luminoase, cu toate că nu toate din ele vor avea un final unic pozitiv. Soarele, coordonatorul acestui semn zodiacal, va fi liderul unui Trigon de foc în februarie. Combinația negativă a planetelor Pluton, Uranus și Marte va fi anihilată de poziția astrului vieții în Casa Leilor.

* Fecioară

Păstrarea cumpătului în perioada 28-31 ianuarie de către Fecioare reprezintă un semn al înțelepciunii. Nativii trebuie să se abțină de la declarații sau inițiative insuficient cântărite ori să intervină nejustificat în conflictele de familie. Totuși, nu își vor putea reprima, în totalitate, dorința de a „înțepa” pe câte cineva cu vorba sau, dacă acela e mai slab de înger, să-l transforme în victima atacurilor sale demonstrative.

Nativii care se află în proces de divorț sau în proces de partaj trebuie să câtărească de zece ori înainte să accepte o soluție de înstrăinare a bunurilor personale sau comune. Perioada le mai poate aduce unor Fecioare motive de dezamăgire, contradicții interioare și confuzie. Februarie se anunță deosebit de pozitiv pentru Fecioare, datorită prezenței active a lui Mercur.

* Balanță

Sfârșitul de lună este optim pentru nativii din Balanță pentru a se dedica problemelor de sănătate: analize, expertize medicale, tratamente, terapii. Motivul acestor preocupări este provocat de îndoiala bolnavilor că nu urmează cel mai indicat tratament sau de nemulțumirea pacienților că nu li s-a pus diagnosticul corect. Tot în această perioadă, Luna îi face sensibili, irascibili, nehotărâți, instabili în decizii sau dorințe.

Pluton aduce în februarie multe emisii neplăcute pentru Balanțe. Se anunță o lună complicată, ce va fi echilibrată de prezența puternică a Soarelui. Venus, coordonatorul semnului, nu asigură o protezție suficientă nativilor. Armonia nativilor va proveni de la succesele pe care le vor obține la locul de muncă.

* Scorpion

Pe 28 ianuarie, se pot isca nedumeriri și nelămuriri cu privire la o serie de persoane – prietenii la cataramă de pe vremuri – care au dispărut din peisaj sau care prezintă un grad sporit de risc pentru imagine (și nu numai) dacă ar fi păstrate în cercul apropiat al nativilor din Scoprion. Pe 29-30 ianuarie, se anunță o perioadă cu hotărâri, reveniri asupra deciziilor luate. Acestea pot fi un fel de „calibrări” psihice față de evenimente și consecințele lor. Situații cu ridicări și căderi bruște în februarie. Marte, coordonatorul zodiei, va fi opus intereselor nativilor. Acest fapt va fi oarecum echilibrat de Saturn, prin oferta de „portițe” de ieșire din toate situațiile neplăcute.

* Săgetător

Sfârșitul de lună îi obligă pe Săgetători să țină cont de prioritățile ori de situațiile întortocheate din viața lor. Viața publică a nativilor trebuie ordonată, „periată” de eventualele scame neplăcute. Nici familia nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Săgetătorii trebuie să pună piciorul în prag. Pe 29 ianuarie, eventualele discuții cu prietenii nu le sunt utile Săgetătorilor. Nativii nu vor obține sfaturile, sugestiile, susținerea de care au nevoie. În februarie, semnul Săgetător se anunță unul dintre cele mai de succes semne ale zodiacului. Trigonul ceresc în care este prezent și Soarele îi va ajuta în mod deosebit pe nativii zodiei. Jupiter va favoriza concentrarea atenției nativilor asupra propriei vieți.

* Capricorn

Capricornii se luptă cu nedumeririle instalate în mintea lor, provocate de evoluția unor relații personale sau instituționale. Unele decizii sau favoritisme pe care nativii le-au acceptat în trecut nu mai sunt justificate sau acceptabile, din perspectiva evoluției lor. Sfârșitul de lună se anunță interesant pentru majoritatea nativilor zodiei, atunci când registrul de viață se poate schimba brusc. Pe fondul unor evenimente, care se derulează prea repede pentru a putea fi controlate, unii nativi s-ar putea să fie forțați să ia decizii neobișnuite. În februarie, se va instaura o stare nefirească de neutralitate din partea astrelor. Jupiter și Saturn vor contrabalansa efectele negative ale lui Marte și Pluton, cu aceeași forță, dar fără a depăși cantitativ „oferta” neplăcută. Capricornii au posibilitatea de a alege!

* Vărsător

Aspecte materiale, avantaje, servicii sau banii își dispută locul în ierarhia preferințelor Vărsătorilor în acest sfârșit de lună. Pe 29-31 ianuarie, nativii pot avea tot felul de gânduri legate de foarte multe lucruri. Aceste idei pot provoca mult rău nativilor care le dau curs sau celor care se gândesc prea mult la ele. În februarie, nativii zodiei vor excela și datorită prezenței active a lui Mercur. Soarele și Saturn îi va ajuta pe nativii curajoși care au ales să ocolească legile nedrepte. O carieră de pirat le poate transforma viața acelor nativi care s-au săturat de conveționalisme, de legi care favorizează doar anumite persoane, de conservatorismul care ucide.

* Pești

Sfârșitul de lună aduce pentru Pești o perioadă de liniște. Aceștia nu trebuie să-și programeze întâlniri, proiecte, negocieri pe 28-31 ianuarie. Nici discuțiile în plan conjugal nu au vreun spor în această perioadă. Pe 29 ianuarie, unii nativi vor avea, pentru câteva ore, stări de îngrijorare sau mâhnire, justificate de o situație bănească de moment. Februarie aduce pentru nativii zodiei un val puternic de vitalitate. „Vinovată” de această energizare este planeta Venus. Primele zile ale lunii îi va găsi nehotărâți pe majoritatea nativilor, pentru că nu vor ști cum să folosească toată această energie. Mercur va stabiliza afacerea nativilor antreprenori. Inteligența nativilor va peste medie în această lună.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *