Horoscop săptămâna 18-24 februarie

Spiritualistul care are conștiința vastă și luminoasă este bogat precum Domnul, deci mult mai bogat decât milionarul care posedă numai bogății terestre. Materialistul nu știe că el este moștenitorul Domnului, el se gândește mereu că este moștenitorul părinților sau rudelor apropiate, iar acest lucru este complet lipsit de valoare. Spiritualistul simte că este un moștenitor al Domnului, iar această bogăție pe care el trebuie să o moștenească se găsește în spiritul său. Atât timp cât nu veți gândi astfel, veți fi mereu săraci și neputincioși.

horoscop 02 * Berbec

Șansele Berbecilor de a se întâlni cu prietenii vor crește în această perioadă. „Cine are un prieten este un om bogat”, spune un proverb înțelept. Acțiunile nativilor din ultimul timp par să-i fi îndepărtat de prieteni. Prezența lui Neptun va tulbura puțin aceste ape, ale relațiilor sufletești. Tot Neptun va influența pozitiv nativii care creează, scriu, cântă, desenează. Berbecii ar trebuie să-și urmeze intuițiile în aceste zile. De asemenea, Dragobete aduce un blind-date pentru nativii zodiei.

Luna Plină din 22-24 februarie va aduce un proiect care va trebuie terminat în 4-5 zile. Dacă vor reuși să se înscrie în acest termen, stima de sine a nativilor va fi la cote ridicate, la fel și veniturile lor.

* Taur

Chiar dacă Valentine’s Day a trecut, se pare că nativii zodiei sunt ghidați de tradiționalul Dragobete în privința dragosteei. Dacă, între 15-18 februarie, Venus în Capricorn și Marte în Scorpion i-a transformat pe Tauri în „love-machine”, Luna Plină în Fecioară, în Casa iubirii adevărate, între 22-26 februarie, va aduce nativilor mari bucurii și plăceri deosebite. Unele native vor putea concepe un copil în această perioadă, un copil care a fost așteptat de mai mult timp.

Neptun își unește forțele sale cu cele ale Soarelui pe 23-24 februarie, oferind Taurilor momente de încântare. Lucrurile la serviciu se vor degrada pentru nativi, dar oferta astrală va domina toate cele făcute și desfăcute de oameni.

* Gemeni

Luna Plină din februarie aduce mai multe zile fabuloase pentru nativii din Gemeni. În 22, nativii se pot aștepta la trăirea unui eveniment special. Acesta se referă la ceva ce Gemenii și-au dorit, au uitat, iar acum vor îl vor avea. Gemenii se pot aștepta ca această Lună Nouă să marcheze un moment important în relațiile de familie sau a situației unde vor locui de acum încolo. Relațiile de familie ale nativilor se vor dezvolta într-un mod armonios, dar vor avea cerințe mai greu de îndeplinit de nativi.

Afacerile imobiliare pe care nativii doresc să le inițieze sub auspiciile acestei Luni Pline vor fi de succes.

* Rac

Luna, în tranzit prin Taur, nu și-a epuizat toate efectele, dar pe Cer răsare Luna Plină în Fecioară. Din 22 februarie, nativii își pot programa o scurtă călătorie, o minivacanță sau o ieșire din oraș. Se recomandă nativilor să facă tot ceea ce este posibil pentru a se învoi de la serviciu sau de a-și lua câte zile de concediu între 21-23 februarie.

Pentru nativii romantici, dar nu numai, perioada 22-25 februarie este optimă pentru o călătorie în doi. Familiștii pot lăsa copiii în grija rudelor și să plece acolo unde doar au visat până acum. Dragobetele românesc se bucură în acest an de o conjunctură astrologică deosebit de favorabilă iubirii, dragostei.

* Leu

Aliniamentul dintre Marte și Jupiter, prezent de Valentine’s Day asupra Leilor, mai are și acum efect. O senzualitate izvorâtă din subconștient îi va domina pe nativii zodiei. Se aproprie Dragobete, iar Leii sunt printre cei mai pregătiți din cercul zodiacal.

Luna Plină din 22-24 februarie scoate la suprafață chestiuni financiare. Neptun se găsește în opoziție cu această Lună Plină. Astfel, contractele, înțelegerile pe care nativii doresc să le finalizeze în această perioadă trebuie supuse unei verificări minuțioase. De asemenea, contractele trebuie prevăzute cu anumite clauze, menite să-i protejeze pe nativi, indiferent de cum vor decurge lucrurile.

Pe de altă parte, Neptun influențează pozitiv nativii care au abilități artistice. Aceștia vor un maximum de creativitate și imaginație în aceste zile.

* Fecioară

În această perioadă, mai multe planete traversează zodia Fecioarei. Acest fapt atrage o mulțime de lucruri benefice pentru nativii zodiei. Chiar dacă, în acest moment, Jupiter are o mișcare retrogradă prin Fecioară, nu toate oportunitățile de a avansa pe toate planurile sunt obturate. Dacă nativii nu vor avea succes într-un anume demers pe care l-au făcut, nu Jupiter este de vină, ci lipsa lor de atenție, tenacitate sau de interes.

Este o perioadă în care un vis mai important pe care nativii îl au se poate materializa. Chiar dacă visul a fost uitat sau nu mai are importanță pentru Fecioare.

Luna Plină în Fecioară în 22-23 februarie va concretiza ceva de mare importanță pentru nativi, care îi va împlini.

* Balanță

Venus traversează constelația Vărsătorilor, oferind situații de viață relaxante pentru nativii zodiei. Lucrurile par să se rezolve de la sine pentru nativi, problemele dificile vor avea rezolvări dincolo de logica terestră. De asemenea, nativii devin deosebit de plăcuți sexului opus lor. „Farmecele” Balanțelor vor atrage aventuri fierbinți în această perioadă. Cum sărbătoarea Dragobetului se apropie, se poate spune că nativii sunt pe val. Venus însuflețește și sectorul creativității nativilor în această perioadă. Aceștia trebuie să lase timiditatea deoparte și să-și manifeste potențialul.

Balanțele vor simți nevoia de intimitate pe 22-23 februarie, atunci când Luna Plină intră în Fecioară. Unii nativi vor deveni vulnerabili la răceli și la surmenaj. Balanțele trebuie să abordeze viața mai detașat.

* Scorpion

Aspectele profesionale pot fi lăsate deoparte în această perioadă. Luna Plină din 22 februarie accentuează relațiile de prietenie, speranța nativilor, dorințele pe care ei le-au neglijat până acum. O perioadă de regăsire a echilibrului interior pentru nativii din Scorpion.

Afaceriștii zodiei trebuie să fie pregătiți să accese fonduri importante. Acești bani vin cu o încărcătură energetică și informațională (kharmică) puternică. Se poate spune că acești nativi vor avea nevoie de consiliere spirituală pentru a face față avalanșei de evenimente neprevăzute care însoțesc cantitatea de bani pe care ei o manipulează în această perioadă. Oricum, lucrurile vor înceta misterios din 25, când Mercur și Saturn își vor sincroniza emisiile.

* Săgetător

Efectele lui Venus în Vărsător încă se fac simțite, până prin 20 februarie. Venus va accentua latura sado-maso a nativilor. Ei trebuie să se controleze, mai ales că de Dragobete vor ieși cu persoana iubită. Prin manifestările lor, pot speria persoana pe care doresc să o impresioneze cu dragostea lor.

Luna Plină din 22-23 februarie va ridica cariera profesională a nativilor la cote foarte înalte. În principal, nu este vorba de o ridicare în rang ierarhic, dar se va consolida imaginea pozitivă a nativilor în referințele șefilor.

Starea de sănătate a nativilor poate avea de suferit din cauza unui Neptun nebulos în această perioadă. Gâtul este zona sensibilă și vulnerabilă în această perioadă.

* Capricorn

Luna Nouă în Taur, din 14-16 februarie, a marcat Valentine’s Day într-un mod deosebit pentru Capricorni. Luna Plină din 22 februarie îi va ghida pe nativii zodiei pentru a petrece un Dragobete deosebit. Aceștia pot avea parte de călătorii în zone exotice, alături de pesroana iubită. În acele locuri, Capricornii vor reuși să-și încarce bateriile, vor scăpa într-o mare măsură de stres și vor uita de rutina zilnică.

Chiar dacă bugetul nativilor pentru această lună este destul de strâns, ei vor cheltui mai mult decât și-au propus. Apropierea lui Neptun de zonele financiare ale Capricornilor va produce unele „pierderi” financiare. Acestea se vor justifica mai târziu, deci nativii pot sta liniștiți.

* Vărsător

Luna Plină din 22-23 februarie va îndrepta atenția nativilor asupra finanțelor proprii. Cheltuieli neașteptate, dar și venituri neanunțate vor echilibra balanța de plăți a Vărsătorilor.

Neptun, prezent în această perioadă în harta astrologică a Vărsătorilor, va ridica o mulțime de întrebări necesare clarificării mai multor situații. Nativii vor trebui să manifeste o prudență și o atenție ridicate peste medie. Neptun are tendința de a mai ascunde unele informații, aparent cu rol secundar. Semnarea unor contracte sau subscrierea la o înțelegere trebuie atent analizate.

Vărsătorii artiști vor primi sprijinul lui Neptun. Imaginația, creativitatea, putere de muncă a nativilor vor fi la cote înalte, iar rezultatele obținute le vor aduce răsplățile meritate.

* Pești

Venus și Jupiter au fost prezenți de Valentine’s Day pe harta astrologică a Peștilor. De Dragobete, Luna Plină oferă numeroase ocazii nativilor de a-și împlini iubirea, de a se bucura de dragoste. Timiditatea trebuie lăsată deoparte, deoarece între 22-26 februarie trăirile amoroase ale Peștilor vor fi foarte intense și ar fi bine să fie exteriorizate.

Prezența lui Neptun alături de această Lună Plină va conferi și o aureolă onirică acestei perioade pe care o trăiesc Peștii. Unii nativi se vor angaja în căsătorii în această perioadă, alții se vor împăca cu persoana iubită, chiar dacă au promis că nu o vor face.

Conjunctura astrală oferă oportunități financiare în această perioadă. Dragoste și bani, o raritate!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *