Inspectoratul Școlar Neamț: doar 3 demisii . Deocamdată

2016-02-12_16.51.49La Inspectoratul Școlar Județean Neamț au fost aprobate vineri, 12 februarie, 3 demisii și 3 numiri în funcți. Ședința care anunța cu mult „fast”, înainte cu o săptămână schimbarea mai multor directori care nu s-au „împăcat” cu managementul de calitate, s-a dovedia a fi un fel de adunare generală de luat la cunoștință despre câteva demisii și înlocuit respectivele personaje.

La Colegiul Tehnic ”Vasile Conta” din Târgu Neamț, unde atât generalul Stan cât și primarul Daniel Harpa anunțau schimbarea directoarei,  a funcționat PCR și, pe modelul Elena Laiu la Inspectoratul Școlar Neamț, directoarea și școala intră în monitorizare. Mai lipsește doar un premiu  pentru minciuni, greșeli și alte asemenea marafeturi la nivelul îliceelor din Târgu Neamț, precum și unul de orientare politică, în funcție de încredințat lucrări. Dar asupra acestor lucruri vom reveni în ediția scrisă a Mesagerului de Neamț.

         COMUNICAT DE PRESĂ

 

Astăzi, 12.02.2016, în ședința Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, a fost avizată eliberarea / numirea în funcția de director/ director adjunct, începând cu 15.02.2015, după cum urmează:

 

Nr. crt.Unitatea de învățământNume și prenume director / director adjunct propus pentru încetarea detașării în interesul învățământuluiFuncția Motivele încetării detașării în interesul învățământului Director / director adjunct propus pentru numire, prin detașare în interesul învățământului
1.      ȘCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA FĂUREIGHIDARCEA MIHAIDirector DemisieDUMITRIU MIHAELA-CORINA
2.      ȘCOALA GIMNAZIALĂ “VASILE ALECSANDRI”, MUNICIPIUL ROMANARUXANDEI CRISTINADirector adjunctDemisie NASTASĂ NICOLETA
3.      ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1, COMUNA ZĂNEȘTICIUNTU MARIA-MANUELADirectorDemisieJINARU ISABELA

 

Numirea în funcția de director se va face până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții, dar nu mai târziu de 31.08.2016.

 

Inspector școlar,

Prof. Elena PREDA

 

 

 

adolescenteen news

3 COMENTARII

  1. Demisie ? Procedura este următoarea: ești chemat la Stan și convins să ți depui demisia. Dacă nu ai sprijin politic îți depui demisia și lucrurile se rezolvă în liniște. Directorii nu prea au de ales deoarece toți sunt interimari așa că… (…) Stan îi are pe toți la mână.

  2. Ti – e și greață de ce se întâmplă în sistemul de învățământ! !ajung incompetenții și înregimentații politic sa conducă școli …habar nu au de adevăratele probleme:hârtie igienica sau substanțe de curățat lipsă, paza inexistentă de te trezesti cu toți nebunii în incinta școlii, substanțe pentru practica în laboratoare, etcetera. .dar ei, mai marii tuturor încasează sume enorme atât din salariu ca și din diferite proiecte europene! Fac doar ce vor ei. ..pentru ca li se permite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.