Reacția sindicatului de la Troleibuzul față de anonima înregistrată la Consiliul Județean: o mizerie!

pietricica turism

troleibuzulAcum câteva zile, ediția online a Mesagerului de Neamț publica materialul ”Tinta piept nr. 2: după spital, managerul de la Troleibuzul”, unde era prezentată o situație mai puțin obișnuită. O anonimă jegoasă era înregistrată la Consiliul Județean, după ce a fost multiplicată în instituție și nu numai.

Marți, 16 februarie, am primit la redacție o reacție din partea sindicaliștilor de la Troleibuzul, pe care o consemnăm.

” Sindicatul Liber Troleibuzul, sindicat reprezentativ din cadrul SC TROLEIBUZUL SA, având înscriși peste 80% din angajații societății, analizând articolul publicat în 13.02.2016 și care vizează direct societatea noastră și conducerea societății, în speță Directorul General al acesteia, doamna ec. Nastase Ana Nadia, a considerat că trebuie să ia atitudine și să facă o serie de precizări, vis-a-vis de scrisoarea anonimă trimisă de către ”un grup de angajați ai societății” doamnei Emilia Arcan, președinta CJ Neamț.

Nu credem că există vreun angajat al societății, indiferent că este membru de sindicat sau nu, care să scrie o asemenea mizerie. Relațiile dintre directorul general și angajați sunt relații de colegialitate în primul rând și abia pe urmă relații de subordonare. Orice angajat care a avut vreo problemă, indiferent de natura ei, a avut înțelegere din partea doamnei Nastase Nadia, acesta găsind rezolvare. Și acest lucru se întâmplă de trei ani, de când a venit la conducerea societății.

Toți angajații își aduc aminte, cu tristețe, de vechea conducere a societății, care aproape ne-a adus la faliment. Iată că, doamna Nastase, cu sprijinul CJ Neamț, ne-a readus pe linia de plutire. Dacă vechea conducere a dat oameni afară, actuala conducere a angajat oameni. Și nu numai atât: s-a schimbat starea tehnică și estetică a mijloacelor de transport, s-a făcut curățenie generală în toate clădirile societății, s-au achitat toate datoriile către salariați, și multe altele. Doamna Director General Nastase Nadia a depus un efort deosebit ca această societate să funcționeze și salariații să fie mulțumiți.

Sindicatul nu are informații despre cele relatate în scrisoarea anonimă și considerăm că sunt acuzații nefondate, care vor să aducă o lumină proastă asupra societății, lovind în Directorul General. Viața privată, particulară, a doamnei Nastase, nu ne privește și nici nu ne interesează. Ne interesează ca SC TROLEIBUZUL SA să funcționeze bine și în viitor și să aibă, în continuare, sprijinul CJ Neamț, spre beneficiul cetățenilor și al salariaților.

Ne pare rău că, astăzi, încă se mai practică denigrarea prin anonimat. Asemenea scrisori, ar trebui, din start, aruncate la coșul de gunoi.”

Întrebarea care persistă, după citirea acestui document, este cui a folosit mizeria și de ce a fost ea luată în seamă la Consiliul Județean?

V.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.