Ținta piept nr. 2 : după Spital, managerul de la Troleibuzul!

pietricica turism

IMG_0071Campania care trebuia/trebuie să ducă la demiterea managerului Ioan Lazăr de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț se apropie încet- încet, de final. Așa că, imediat, a fost deschis al doilea front pentru cea de-a doua țintă a noii conduceri a Consiliului Județean Neamț. Este vorba despre șefa de la Troleibuzul SA, societate subordonată instituției județene, a doua perlă a coroanei, după Apa SERV SA.

Scânteia declanșatoare a tăvălugului care se pregătește la Troleibuzul a fost pornită după ”modelul Mărgineni” (prietenii știu de – v- ce! ), cu o anonimă jegoasă, scrisă în cel mai tipic stil utecisto- securist, care anonimă a fost ÎNREGISTRATĂ la Consiliul Județean! Anonima. Ea este plină de aluzii la viața personală a șefei de la Troleibuzul, amestecând viața privată cu date ”corecte” despre societate.

Evident că este vorba despre ”un grup de salariați din societate”, trecuți probabil prin CIUR și dârmon, care sesisează tot felul de aspecte. Ei se adresează plini de respect noii președinte, pe care o felicită pentru numirea în funcție.

Fără a intra acum în detalii specifice, ne întrebăm doar cum o asemenea hârtie a fost înregistrată la Consiliul Județean și cine a avut grijă să o împrăștie printre salariații din instituție, să o trimită la ATOP, membrilor Consiliului de Administrație, etc.? Probabil că nu există nici un fel de legătură între înregistrarea ”la ordin” a anonimei și faptul că, în caietul de sarcini întocmit de Troleibuzul, întocmit cu prilejul achiziției de combustibil, a fost trecută condiția ca stația de alimentare să fie la 1 km de baza societății, nu la 2 km, pentru a se califica și o stație cu niscaiva interese (legitime, la ce vă gândeați?) la Consiliul Județean. Evident că vom reveni cu amănunte suculente la subiect.

V.Bălănescu

 

2 COMENTARII

  1. (…), pardon suculenta incercarea. Oare oamenii astia, care atunci cand se intalnesc impart judetul si interesele dupa bunul plac, nu au nicio frica? Oare nu stiu ca distanta de acolo de unde se cred invincibili pana la ….pamant e de o secunda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.