Vicele Vasiliu vrea să promoveze județul cu vedetele născute la Neamț

TTR2 (640x480)Experiența din acest an de la Târgul Național de Turism, găzduit de Romexpo la finalul săptămânii trecute, i-a dat o idee vicepreședintelui Consiliului Județean Neamț, Daniel Vasiliu Macovei, care propune ca, la următoarele ediții ale Târgului, județul Neamț să își valorifice și mai bine potențialul, folosindu-se de vedetele naționale care își au rădăcinile în Neamț.

Vizitând standul județului de la Romexpo, Daniel Vasiliu a ajuns la concluzia că avem nevoie și de „ambasadori”, nu numai de pliante și imagini frumoase. „Sâmbătă, 27 februarie, am fost la Romexpo, la Târgul de Turism al României, și am fost extrem de încântat de cum era standul Consiliului Județean și, fără nici o exagerare, afirm că era pe podium, în comparație cu standurile celorlalte județe. A fost bine poziționat, de trei ori mai mare decât cel al județului Iași ori al Sucevei, cu o multitudine de pliante și CD-uri care conțin informații care i-au acaparat pe turiști. Pentru că era situat în centrul pavilionului, permitea o abordare simplă pentru cei interesați de traseele turistice din Neamț. A fost un nou concept, cu care reprezentanții CJ Neamț responsabili de organizarea standului au încercat să atragă cât mai mulți «clienți» pentru a ne vizita județul”, a declarat Daniel Vasiliu.

Acesta a amintit și de standul orașului de pe Ozana: „Foarte frumos a fost și standul orașului Târgu Neamț, care a pus accent pe Rezervația de zimbri, dar și pe alte obiective, precum Cetatea Neamț, casele memoriale Ion Creangă și Veronica Micle. Felicit întreaga echipă de la Neamț care s-a ocupat de pregătirile pentru această participare și consider că Serviciu Turism din cadrul CJ Neamț a avut o prestație la înălțime în comparație cu cele din alte județe, mult mai potente financiar. Pentru viitor, ce mai putem face este să ne «legăm» de vedetele naționale care s-au născut în zona noastră, să fie «punți» între noi și turiști, să fie portavocea județului în fața celor care vor să ne viziteze, să le vorbească despre frumusețile de care se pot bucura turiștii în Ținutul Neamțului!”, a adăugat vicepreședintele CJ Neamț, Daniel Vasiliu Macovei.

Printre numele sonore care au ajuns în standul județului se numără tenismenul Ilie Năstase, dar și numeroși parlamentari, demnitari din administrația centrală, artiști.

Andreea AMARIEI

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.